De-voorbije-week...

Weekupdate…

De afgelopen week was net hetzelfde als de vorige weken. Thuiswerken… na het werk een babbeltje met de buren… dan terug naar binnen om nog wat tv te kijken en dan naar ons bedje. Klinkt heel eentonig en saai, maar ik kan het wel gewoon worden.

Tussendoor de huishoudelijke taakjes… wat onkruid uittrekken (niet te geloven hoe snel dat dat groeit)… bloemetjes en plantjes water geven… de was/de strijk… stofzuigen… de ramen kuisen… Ik heb zo het gevoel dat de minder leuke karweitjes minder erg zijn om te doen, vooral omdat die gemakkelijker te plannen zijn.

Ook zijn de pollen in het land en ik heb het geweten… lopende neus, een kriebel in de neus, veel niezen. Gelukkig zijn er pilletjes, het jammere is wel dat ik mij enorm vermoeid voel als ik eentje inneem. Maar al bij al viel het nog goed mee… en nu met het minder goede weer, heb ik ze niet meer nodig.

Deze week ging ik ook langs bij onze (vorige) buurvrouw… ze was dinsdag jarig (70 jaar). Een hele gezellige middag in hare tuin op afstand… een hapje, een drankje… je wordt altijd verwend als je bij haar gaat, maar vooral onze babbel deed ons deugd. Na jaren wekelijks op bezoek te gaan, deed het echt raar om weken aan een stuk haar niet te zien. Ondertussen kunnen we onze wekelijkse bezoekjes terug verder zetten, maar toch wel op veilige afstand… want echt gerust ben ik er toch niet in.

Zeker nu er nog meer versoepelingen zijn… ik heb echt schrik om ziek te worden. Vorig jaar heb ik gesukkeld met mijn longen. Ik had toen 2 antibioticakuren nodig om er bovenop te komen, dus ik ben liever te voorzichtig.

En ineens staat het weekend weer voor de deur… de dagen vliegen voorbij!

Fijn weekend!

11 gedachten over “Weekupdate…”

  1. Fijn dat je contact houdt met je vorige buurvrouw. Zegt veel van jullie als warme mensen…
    We krijgen inderdaad wat meer vrijheid. Het zal stilletjes aan proeven zijn, en afwachten hoe de corona-statistieken erop reageren…

  2. Gek is dat hé. De dagen zien er allemaal hetzelfde uit en toch vliegen ze voorbij. Da’s hier ook zo.
    Ik ga eerlijk gezegd de agendaloze maanden heel erg missen. Er staan alweer afspraken in voor tandarts, oogarts, de schouwveger, … Het spelletje begint weer helemaal opnieuw.

  3. Het was een fijne week voor u, zo te lezen met een aangenaam terugzien. Maar je hebt gelijk, Flavie, voorzichtigheid is nog geboden.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.