De-voorbije-week...

Lockdown-update…

We zijn nog steeds aan het thuiswerken en dit is verlengd tot 1 juni. Ik heb deze week een aantal collega’s gehoord en die vermoeden dat het thuiswerken zeker nog verlengd zal worden. Ik zit daar niet mee in, want thuiswerken heeft heel veel voordelen… geen wekker meer, je kan rustig werken, geen afleiding, sluit je je laptop ben je direct thuis, je hebt veel meer vrije tijd en vooral geen stress meer! En toch mis ik sommige collega’s. Gelukkig hebben we tal van mogelijkheden om elkaar te horen of te zien via video, maar het echte contact is toch nog iets anders hé. Volgende week hebben we voor het eerst onze teamvergadering via video… ik ben benieuwd!

Veel vrije tijd wil ook zeggen dat we veel tv kunnen kijken… deze week hebben we heel veel afleveringen van The Block Australia (seizoen 2019) gezien. We hadden 24 afleveringen staan op onze digibox, ondertussen staan er maar 5 meer op (hihi). Ik moet wel zeggen dat we maal 2 kijken per aflevering, want er wordt enorm veel herhaald. Ook maal 2 hoor je ze praten en kan je goed volgen. Enkel als de jury naar de oplevering van een kamer komt kijken, kijken we gewoon.
Ook keken we naar een aantal afleveringen van Chernobyl… amai, zo erg! Nog 1 aflevering te gaan.

Veel tv kijken, wil zeggen dat er iets minder gewandeld werd en ook minder gelezen, maar dat maken we dit weekend wel goed. Het wordt een weekend met veel zonneschijn… iets om naar uit te kijken! 🙂

Fijn weekend!

 

12 gedachten over “Lockdown-update…”

  1. We moeten echt het maximum uit dat mooie weer halen! Groot gelijk…
    En dat thuiswerken went kan ik goed geloven! Zelfs mijn collega’s van vroeger (bankkantoor) slagen erin van thuis uit hun werk te doen.

  2. Haha, versneld afspelen. Ik vind ‘m leuk! En dat ‘geen afleiding’ vond ik ook altijd het fijnst van thuiswerken. Toch iets waar mensen op kantoren misschien eens naar moeten gaan kijken;).

  3. Ik begrijp dat thuiswerken leuk kan zijn. Maar het is ook een vorm van sociale isolatie, denk ik. Als je thuis werkt ben je ook altijd op je werk, dag en nacht. Ik vrees dat zoiets na een tijdje ook voor problemen kan zorgen.
    Naar Chernobyl heb ik ook gekeken. Een geweldige reeks, maar helaas gebaseerd op heel erge feiten.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.