Persoonlijk

Verlengd weekend…

Vandaag begint ons verlengd weekend… en toch voelt het niet aan als een verlengd weekend. Sinds we thuiswerken hebben we constant een ‘weekend’-gevoel.

Er wordt wel gewerkt (gelukkig!! om de dag toch een beetje te breken)… maar toch… het gevoel van altijd thuis te zijn zorgt ervoor dat het niet aanvoelt als ‘gaan werken’.

Het thuisgevoel voelde deze week al helemaal anders aan dan vorige weken… de regen zorgde ervoor dat je niet uit je kot kon komen. Toch probeerden wij tussen de buien door een kleine wandeling te maken, want een hele dag thuiszitten is niks voor mij. Ik heb nood aan frisse lucht en al doen we maar een kleine wandeling van een half uurtje… dat doet deugd!

Wat het verlengde weekend betreft… we gaan ongeveer hetzelfde doen als de vorige weken… wassen/strijken… tv kijken… (hopelijk) veel lezen… en ons dagelijks wandelingetje… wie weet zelfs een langere wandeling (als het weer het toelaat).

Het klinkt allemaal eentonig… een beetje saai zelfs,
maar het is nu eenmaal zo… het kan alleen maar beteren.

Fijn weekend!

9 gedachten over “Verlengd weekend…”

  1. Die regen maakt het wel allemaal heel anders ineens ja. Maar net als jij móet ik echt even naar buiten, dus ik heb deze week al een paar keer mijn paraplu gepakt om toch maar lekker buiten te kunnen zijn. Fijn (lang) weekend!

  2. Als je werkt heb je toch nog een zekere regelmaat. Ik moet voortdurend kijken in mijn agenda welke dag het is want alle dagen zijn hetzelfde. Het begint nu wel erg saai te worden.
    Ik wens je een fijn lang weekend!

  3. Ik vind net dat de weken aanvoelen als de ganse tijd werkgevoel (ook in het weekend) en dus niet constant aan weekend. Maar ik ben van voor Corona wel gewoon aan (paar dagen per week) thuiswerk dus misschien is het wel daardoor.

  4. Zelfde gevoel. Nieuwe prikkels nodig. Heb er ook iets over geschreven, plaats ik morgen na het verlengde weekend. Gelukkig kunnen we nog werken in de week. Groetjes!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.