Persoonlijk

My Guilty Pleasures… #2

Gesport
De weergoden waren ons niet altijd goed gezind, maar toch werd er meer gewandeld dan vorige maand (joepie!). Ik hoop echt dat de komende maand iets minder nat en minder winderig is, zodat we ook iets meer ons toerke thuis kunnen doen. Ik doe dat zo graag. Zeker na een dagje op het werk… wat gezonde beweging in de buitenlucht.

Gelezen
Als thrillerliefhebber heb ik afgelopen maand veel romans gelezen. ‘De ontembare’ is trouwens een echte aanrader. Van zodra je begint te lezen zit je in het verhaal… het lezen gaat vanzelf en stoppen lijkt onmogelijk 😉 .

Gebingewatched
We hadden zoveel opgenomen op de digibox dat er minder tijd was om naar Netflix te kijken. Zo keken we enkel naar Sons of Anarchy en Friends.

Gezien
We keken dus naar veel opgenomen programma’s: Als je eens wist (een heel confronterende docureeks) – De verdwijning van Britta en de Handmaid’s Tale. En op Vrtnu keek ik naar Strafpleiters en Gentbrugge. Ook keken we naar de wekelijkse programma’s… Over Water, Huizenjagers, Topdokters…

Geluksmomentjes
Verjaardagen vieren – leuke koopjes doen – in de tuin werken –  gaan wandelen – taart eten – naar de bib – veel liefde voor ons Obi – paar daagjes verlof – nieuw knoppen aan de struiken in onze hof – naar het toneel – meedoen met een quiz – veel modder aan de wandelschoenen – veel lezen…

Ondanks de vele regen was februari voor ons een fijne maand!
Wat waren jullie hoogtepunten in februari?

10 gedachten over “My Guilty Pleasures… #2”

  1. Modder aan de wandelschoenen kan ik dus ook zo blij van worden. Leuk om te lezen dat jij dat ook hebt. Je hebt wel heerlijk veel gelezen. Altijd goed;).

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.