Persoonlijk

Spannend…

Eind vorig jaar… met de autosaloncondities… begon het bij Zoetie te kriebelen voor een nieuwe auto. Voor de spaarzame ik was het een No Go… tenzij… we onze 2 auto’s inleverden en zonder opleg een nieuwe auto konden samenstellen.

Het hebben van 2 auto’s was het afgelopen jaar meer een kost dan een gemak geworden, iets dat we meer en meer ondervonden. Met de ene auto reden we het meest en de andere namen we af en toe eens om boodschappen te doen omdat de auto dan ook eens gereden had (na een lange tijd stilstaan).
Ook dubbele verzekeringen, dubbele omnium, dubbele baantaks… toen we dit samentelden schrokken we over hoeveel geld het eigenlijk gaat. Je krijgt de jaarlijkse facturen in de bus en we betaalden die zonder meer… maar het is toch veel geld… geld die we voor andere dingen kunnen gebruiken (reisjes bijvoorbeeld 😉 ).

Uiteindelijk kwamen we met de garage tot een akkoord… 2 auto’s voor de prijs van 1. Omdat de 2 auto’s nog veel waard zijn en door de mooie saloncondities heeft Zoetie een hele mooie auto samengesteld met veel comfort (een hoger model, wij worden er ook niet jonger op) en snufjes (veel te veel knopjes voor mij, maar voor Zoetie, de autoliefhebber, de hemel!) met leveringsdatum 20/03/2020.

Vorige week dinsdag kregen we het bericht dat de papieren van de auto toegekomen waren in de garage… gelieve ons de platen te bezorgen en een afspraak te maken voor de aflevering. Hebben we direct gedaan. De afspraak is vandaag om half 3… spannend… heel spannend… want gisteren was de auto er blijkbaar nog niet (wat uiteindelijk wel het geval was). Ook hebben ze ons gisteren niks meer laten weten, wat ik toch heel flauw vind van zo’n grote garage.

Na zelf bellen (voor de zoveelste keer) kreeg ik iemand aan de lijn:
de auto staat klaar in de showroom… klaar om afgehaald te worden!

Spannend!

18 gedachten over “Spannend…”

  1. Mijn karretje wordt 21 in november, is mijn tweede autootje ondanks mijn leeftijd (bijna 50) maar hij dient enkel om rond de kerktoren te rijden zoals men zegt 😉 Maar manlief heeft om de 4 jaar een nieuwe bedrijfswagen waar ik al eens wat verdere afstanden mee doe ! En ja waar blijft die foto 🙂

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.