Persoonlijk

Winderig en nat weer…

Ik  heb het gehad met het weer! Deze week heb ik 4 keer in een ferme regenbui gezeten. Een grote 5 minuten wandelen van de bushalte naar huis is niet ver, maar wel ver genoeg om kletsnat thuis te komen.

Onze zaterdagwandeling valt ook weer in het water. Deze ochtend zou het nog meevallen, maar deze middag komen de buien het westen van het land binnen en laat ons nu net iets dichter die kant in het land wonen. Dat wordt weer uren lezen in plaats van uren wandelen in de natuur. Wij kunnen pas wandelen vanaf 11u, omdat Zoetie op zaterdagochtend zwemles geeft en we wandelen gemiddeld 3 à 4 uren… dus een regenbui is zeker gegarandeerd.

Ook hebben we gemerkt tijdens onze laatste wandeling dat alle wandelpaden zo goed als verzadigd zijn en het eerder modderpaden dan wandelpaden zijn. Ook niet interessant om te bewandelen en op sommige plekken zelfs gevaarlijk.

Maar we blijven positief! Wie weet kunnen we een uurtje wandelen hier in ons parkje. Geen lange wandeling, maar we zijn eens buiten en wie weet schijnt de zon dan toch even… net zoals woensdagavond.

13 gedachten over “Winderig en nat weer…”

  1. Het is echt vreselijk, dat weer. Heb in geen tijden mijn fiets nog aangeraakt, en wandelen komt er de laatste tijd ook niet van.
    Hopelijk lukt het om toch een uurtje op stap te gaan!

  2. De foto is prachtig, maar verder ben ik het helemaal met je eens. Ik ben ook echt klaar met dit weer. Kom maar door met de lente hoor. En alsjeblieft weg met die wind.

  3. Hier baal ik ook van het wandelweer… ik wil er zo graag eens op uit met de windhondjes maar het blijft ook bij van die saaie toertjes omdat de wandelpaden te modderig zijn én omdat het teveel regent. En van een beetje regen ben ik niet bang maar om iedere keer kletsnat te zijn. Bovendien houden windhonden ook niet van regen 😀

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.