Persoonlijk

En hoe is ’t nog?

Goed! Heel goed zelfs! Alles gaat hier zijn gewone gangetje…

Met de dagen die lengen kriebelt het om in de tuin te werken…zo hebben we de tuin en het terras een beetje opgekuist… onkruid uitgetrokken, nieuwe plantjes geplant (misschien wat te vroeg, maar op advies kan het geen kwaad) en gesproeid tegen het groen. De tuin lenteklaar maken vind ik zo fijn… dit jaar wordt het eerste jaar dat we ten volle gaan kunnen genieten van onze tuin… een leuk vooruitzicht!

Afgelopen week was ik jarig! En het was een superleuke dag! Uitslapen… shoppen in Sluis… lekker gaan eten… leuke cadeautjes… lieve berichtjes… kortom een geslaagde verjaardag. Bedankt Zoetie!

Wat het lezen betreft… zit ik in een serieuze leesflow… op 5 dagen tijd heb ik 3 boeken uitgelezen. Ik kan echt zo genieten van het lezen… vooral van de boeken waar je direct in het verhaal zit en die je niet meer loslaten. Ook ga ik geregeld eens op vrijdag tijdens de middagpauze naar de bib… de gelezen boeken terugbrengen om dan enkele terug mee te nemen. Mijn favoriete middagpauze!

Ook vierden we de verjaardag van Schone Vader met wafels (jammie), gingen we een paar keer wandelen in ons parkje, zag ik één van mijn lurkers (een boodschapje voor haar: 2020 is een nieuw jaar… geniet er van!), deed ik leuke koopjes…

En… hoe is ’t nog met jullie?

7 gedachten over “En hoe is ’t nog?”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.