Persoonlijk

My Guilty Pleasures… #1

Gesport
Op sportief vlak was het een rustige maand januari… mede dankzij de nieuwjaarswensen met familie, de drukte op het werk en door ziekte. En dat Zoetie zijn wandelschoenen vergeten was voor een lange wandeling, zorgde er ook voor dat er net iets minder gewandeld werd. Beetje bij beetje komt dat sporten wel goed. De motivatie is er… als het weer ook nog eens meezit dan zijn we vertrokken voor vele wandelingen en vele sportmomenten op zondag.

Gelezen
Lezen is en blijft mijn favoriete bezigheid… dat weten jullie ondertussen wel. Ik las de afgelopen maand 9 boeken… thrillers afgewisseld met romans. Ook ging ik even naar de bib om enkele boeken terug te brengen met de gedachte om er een stuk of 3 terug mee te nemen… het werden er 7!

Gebingewatched
Ik ben fan van Netflix… de ideale tijdsbesteding op regenachtige dagen en vooral tijdens de winter.

Zo keek ik Bates Motel uit… Norma en Norman Bates verhuizen naar Pine Bay en kopen een motel… en dan begint het. Het ene mysterie na het andere, de ene dode na de andere… een serie gebaseerd op Psycho… een serie met veel gruwelijkheden.

Dynasty is momenteel mijn guilty pleasure… rijkdom, corruptie, clichés… de ideale combinatie voor een typisch Amerikaanse serie. Een serie met weinig diepgang, maar toch leuk om te zien… een luchtig tussendoortje.

Samen kijken we naar Sons of Anarchy… een serie over een motorbende… iets dat mij niet direct aanspreekt, maar op aanraden van een collega zijn we toch beginnen kijken. En ja, voor je het weet zit je al aan seizoen 5. Heel veel geweld, drugs, sex… zou dit in het echt ook zo zijn? Ik wil het eigenlijk niet weten…

Gezien
Op tv zijn er ook nog een aantal programma’s die we volgen… Over water S2 (vind ik tot nu toe heel erg goed), The Block Australia (verbouwingen, inspiratie en decoratie… zien wij heel graag), Procureurs, Huizenjagers (altijd benieuwd hoe duur of goedkoop huizen zijn in andere streken), Recherche, Topdokters, The Handmaid’s Tale (opnieuw een heel goed seizoen), Op één, Expeditie Robinson…

Als ik dat hier zo lees is het precies dat we niet anders doen dan tv kijken… wat zeker niet het geval is… ik geef de schuld aan de winter… de schuld van de donkere dagen… de donkere dagen die eindelijk beginnen te lengen.

Geluksmomentjes
Wandelen in het zonnetje in ons parkje – samen de tuin opruimen – veel lezen – verjaardagsfeestje van mijn metekindje – ontbijtbuffet op het werk – naar de bib – koffie/theemomentjes – koopjes met de solden – grote beslissingen genomen – thuiswerken – wandeltochten…

Wat zijn jullie geluksmomentjes van januari?
Bingewatchen jullie ook? 

8 gedachten over “My Guilty Pleasures… #1”

  1. Wij blijven opzettelijk heel ver weg van Netflix om verslaving te vermijden. We nemen programma’s op, enkel diegene die we interesseren, en bekijken die op het gemak. Bingewatchen, neen, dank je wel.
    Maar elk diertje zijn pleziertje, natuurlijk 🙂 !

  2. Heerlijk, als je met veel boeken naar huis gaat. Dan ‘moet’ je ook veel lezen;). Ik kijk ook veel tv op dit moment. Meer dan in de zomer en ach, ik vind ’t prima.

  3. Ow, een nieuw seizoen van Over water? Ik heb het eerste niet helemaal gezien denk ik, ik was het hoofdpersonage een beetje beu (als ik me het goed herinner), al begon de serie zo sterk. Misschien moet ik het een tweede kans geven!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.