Persoonlijk

Dagelijkse sleur…

Ik had het al eens vermeld… in december was het heel erg druk op het werk en die drukte heeft zich toch even laten voelen. De drukte van het werk viel nog mee… we hebben met z’n allen goed gewerkt, veel gewerkt… maar de drukte van de directie… die zorgt dan weer voor stress… eerder ongezonde stress (altijd maar statistieken).

Ongezonde stress zorgt voor veel vermoeidheid en die vermoeidheid bleef toch even in mijn lichaam hangen. Elke dag hetzelfde… lange werkdagen… donkere dagen… geen ontspanning meer. De feestdagen… de verplichte bezoekjes… alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik eigenlijk veel liever een winterslaap hield tot het rustiger werd.

Midden januari werd het (eindelijk) kalmer… het is momenteel zo kalm dat ik vind dat het toch iets drukker mag worden (wie had dat gedacht)… de normale drukte die we gewoon zijn.

De kalme dagen zorgen er wel voor dat ik terug in mijn normale routine zit en daar ben ik enorm blij om. Terug op tijd thuis… op tijd iets eten… tijd om een uurtje te gaan wandelen… terug wat vrije tijd/me-time/Zoetie-time (wandelen-lezen-series bekijken). Terug ademruimte!

Ik heb ook gemerkt dat thuiswerken mij de nodige rust geeft. Ik kan ‘uitslapen’ (ik kan toch een goed uur langer in mijn bedje blijven liggen), geen afleiding (drukte/lawaai) en niemand die je kan storen. Ook werk ik iets langer… zo kan ik op de dagen dat ik op het werk ben iets vroeger stoppen en toch worden de gevraagde uren gepresteerd (heel belangrijk bij ons op het werk-veel belangrijker dan het werk dat je doet).

De drukte is voorbij… ik ben uitgerust… maar waar ik nog het meest blij om ben… is dat we terug in onze dagelijkse sleur zitten. Een bekend iets wat mij rust geeft!

7 gedachten over “Dagelijkse sleur…”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.