Persoonlijk

Black Friday…

Een hele week lang puilde mijn mailbox uit van de Black-Friday-mails… het was niet te doen! Zo erg zelfs dat ik de mails verwijderde zonder er zelfs maar eens naar te kijken.

Wel moet ik toegeven dat ik er enorm naar uitkeek… shoppen met hoge kortingen is altijd fijn. Maar veel stelde het toch niet voor… ik had echt gehoopt op gigantische kortingen, maar die bleven uit… toch voor de dingen die ik graag wou.

De hele maand november had ik nog niks gekocht… wel had ik een lijstje aangelegd met spulletjes die ik echt nodig heb… geen onnodige koopjes.

Alles wat ik nodig had heb ik kunnen kopen met een beetje korting, of 2+2 acties… het is altijd beter zo, dan de volle pot betalen. Ik heb mezelf zelfs een nieuwjaarscadeautje cadeau gedaan… maar overdreven heb ik niet. Kopen om te kopen is maar zonde.

Ik heb geen idee hoeveel omzet de winkels gedraaid hebben, maar ik denk dat het om gigantische bedragen gaat!

Nu gaat de portemonnee weer dicht… misschien tot aan de solden, wie weet 🙂 .
Hebben jullie iets gekocht?

17 gedachten over “Black Friday…”

  1. Echt bizar, al die opdringerige mails. Ik vond het zelfs zo opdringerig dat ik besloot niks te kopen op Black Friday. Oké, ik geef toe dat ik er veel te laat achter kwam dat ik natuurlijk dat nieuwe bed dat ik al heel lang nodig heb even had moeten bestellen met korting😊.

  2. Al die irritante mails heb ik ook gewist. De afgelopen week heb ik, omdat ik niet heel erg mobiel ben, enkele cadeautjes voor Kerst online besteld, en ook nog een boek met een boekenbon, maar niks was in korting door Black Friday.

  3. Irritant vind ik die mails en reclames overal! Ik kocht wel twee truien, maar die had ik nodig en ik heb gewacht tot de vrijdag maar er was niks in korting 😀 Ik koop enkel wat ik nodig heb en kijk normaal nooit naar kortingen, tenzij ik het echt nodig heb.

  4. Ben blij dat ik amper nieuwsbrieven ontvang tout court. Maar ik deed wel een brillendeal geinfluenced door een andere blogger. Vijf brillen voor de prijs van anders nog geen twee, dan kon ik niet laten schieten met een zoon die al eens een kopstoot uitdeelt of uit frustratie mijn bril van mijn hoofd trekt en op de grond gooit.

  5. Vorig jaar heb ik Black Friday gebruikt om me van alle nieuwsbrieven uit te schrijven – heel handig 😀 Ik heb niets gekocht, uiteindelijk, ik let meestal niet zo op kortingen. Ik koop iets wanneer ik het nodig heb. Want meestal heb ik het dan keidringend nodig 😀

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.