Persoonlijk

Mijn-oktober-favorieten…

– herfst –
Als je vraagt wat mijn favoriete seizoen is, dan zeg ik volmondig: de zomer! Ik ben een zonneklopper en ik kan echt genieten van de zon. Maar door onze vele wandelingen heb ik voor het eerst ontdekt dat ik ook enorm kan genieten van de herfst. De mooie kleuren… de geuren… een warm zonnetje op een koude dag… echt zalig!

– kleine geluksmomentjes –
Veel lezen – veel wandelen – genieten van de herfst – een nieuwe gsm – bbq met de buurtjes – leuke prijzen winnen – naar de bib – een boottochtje in Gent – wijkfeestje – wandelingen in ‘ons’ parkje – een regenboog – geurkaarjes – een nieuwe lay-out voor mijn blog – paddenstoelen in het bos…

– favoriet gelezen boek –
In oktober las ik 9 boeken… verschillende genres door elkaar. Thriller is mijn favoriete genre, maar toch kies ik als favoriet gelezen boek een roman… Love, Rosie. Zo’n mooi verhaal… ook de film is zo mooi om te zien. Ik heb het wel voor de Engelse humor.

9 gedachten over “Mijn-oktober-favorieten…”

  1. Aan mijn 61 moet ik de herfst nog steeds leren ontdekken als ‘mooi’ seizoen. De mooie kleuren waarover velen het hebben doet me eerder denken aan iets dat afsterft, niet bepaald een goed gevoel. Maar uiteraard gun ik iedereen het genieten ervan!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.