De-voorbije-week...

De voorbije week…

Een chaotische week met een extra dagje thuis op vrijdag en maandag! Leuk leuk!

Het was een week vol afspraken… grote drukte op het werk… vakantieregeling van de bus (altijd wennen)… vele huishoudelijke taakjes… maar ook eentje met veel zon.
Jammer dat we niet echt van de zon konden genieten… we gingen wel eens wandelen, maar aangezien het vroeg donker is, waren het  maar korte wandelingen.

Nu we 4 dagen thuis zijn, is het echt jammer dat het weer omgeslagen is. Wandelen zit er momenteel niet in dankzij de regen… maar we blijven positief… wie weet klaart het even op en kunnen we toch even de beentjes strekken.

Gisteren was het voor vele mensen een heel moeilijke dag… ook wij hebben al de afgelopen maanden/jaren enkele mensen verloren die ons nauw aan het hart liggen. Naar het kerkhof gaan we niet… we hebben een speciaal hoekje in de keuken waar we geregeld eens iets zeggen tegen de overledenen en voor ons is dit meer dan voldoende. Ze zitten elke dag in ons hart en hen vergeten doen we niet.

Fijn weekend!

8 gedachten over “De voorbije week…”

  1. Ik vind het zo mooi hoe iedereen op zijn eigen manier (thuis of waar dan ook) de mensen herdenkt die hij/zij mist. Dit vind ik ook mooi.
    Fijn weekend! Ik hoop stiekem op nog een beetje zon.

  2. Ik heb ook niet echt de behoefte om nu naar het kerkhof te gaan, al sluit ik niet uit dat dit ooit anders zal zijn. Mooi dat jullie hiervoor een eigen manier hebben gevonden.

  3. ik ga ook zo’n hoekje maken in ons nieuwe huis… We hebben in ons appartement alle persoonlijke spulletjes weggehaald voor de verkoop, en ik vond het niet meer de moeite om alles terug te zetten, vandaar. Maar het is fijn om even aan ze te kunnen denken wanneer je wil.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.