De-voorbije-week...

Weekend…

Wat een week… drukte alom!

Maandag werd ik verwacht bij de tandarts om 16u… mooi op te tijd nam ik plaats in de wachtzaal, tot ze binnenstormde en zei: je bent te laat! Je had hier moeten zijn om half 4. Met nog wat gemompel naar mijn hoofd en een heel klein hartje stelde ik voor om op een andere moment terug te komen, maar nee… zet je maar.
Eens ze begon, heeft ze toch haar best gedaan om mijn tandjes zo goed mogelijk te bekijken en het nodige te doen. Op de moment van betaling… zegt ze ineens: oh, ik was verkeerd… je was wel mooi op tijd. Van mijn kant een dikke: oef!! En van haar kant: vele verontschuldigingen.
Dit gezegd zijnde… doet ze haar werk echt wel heel goed, want ze heeft een ontsteking gevonden onder een oude vulling die aangepakt moet worden. Iets voor volgend jaar, want goedkoop is het niet.

Op het werk was het met momenten een zottekot… veel werk, veel lawaai! Wat was ik blij dat het vrijdag een hele rustige dag was door de vele thuiswerkers. En met de afschaffing van de woonbonus zal het voor ons een superdruk najaar worden… merci! Het einde van het jaar is al heel druk, dat wordt dus nog drukker.

Voor de rest… gingen we op wekelijks bezoek bij onze buurvrouw… keken we naar enkele opgenomen programma’s en werd er wat gelezen. Ook hou ik mijn wandelschema op de loopband vol.. echt leuk om iets gevonden te hebben dat echt bij mij past.

En nu gaan we genieten van het weekend!
Fijn weekend!

11 gedachten over “Weekend…”

  1. Super dat het je lukt om op de loopband bezig te blijven. Toch wat minder motiverend dan in de zon;). En die tandarts? Ik zou echt heeeeeel erg opgelicht zijn dat ik zelf niet degene was die fout zat. Wel lief dat ze het eerlijk tegen je zeiden.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.