Persoonlijk

Topvakantie!

Onze eerste staycation zit erop en het was fantastisch!

Wandelen… zoals je wel gezien hebt op de blog gingen we veel wandelen… grote wandelingen, kleine wandelingen, wandelingen hier in het parkje… tot op vandaag goed voor een goede 130 km in totaal. Hopelijk kunnen we vandaag ook wandelen, het zal afhangen van het weer, maar is het weer ons goed gezind gaan we wandelen in Terneuzen, de 40e Vliegende Hollandertocht… is het weer ons iets minder goed gezind (wel zonder regen) gaan we wandelen in Vurste, de Scheldevalleitocht.

Lezen… ook werd er veel gelezen. Na een deugddoende wandeling even lezen in het zonnetje… zalig! 13 boeken las ik, wie weet lees ik er nog eentje uit dit weekend.

Serie/Netflix… het is ons gelukt om de geleende dvd’s te zien van Game of Thrones… 60 afleveringen! Het is niet mijn genre, maar toch zie ik het graag. Nog 2 seizoenen te gaan en we hebben alles gezien. Ook keken we naar Picnic at Hanging Rock, een serie die we opgenomen hadden van Canvas en dat was toch minder ons ding… met momenten iets te bizar voor ons. We gingen zelfs naar de film… al jaren geleden! We gingen kijken naar Once Upon a Time in Hollywood. De nieuwe film van Quentin Tarantino… ik zie zijn films graag en ook deze zag ik graag.

Wij hebben 4 weken lang genoten!
Het was een topvakantie!

10 gedachten over “Topvakantie!”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.