Blog

Druk… druk… druk…

Het was een drukke week! Zowel op het werk als thuis!

Op het werk… stroomt het werk binnen, vroeger dan verwacht. Hopelijk is dat iets positiefs… dat de hoeveelheid werk verspreid wordt over 3 weken (voor de notarissen in verlof gaan) of wil dit zeggen dat ze zoveel werk hebben, dat ze al begonnen zijn met doorsturen? Ik hoop op het eerste, maar ik vrees voor het tweede. In ieder geval staan we nog ‘op dag’ en zo heeft de directie het graag… zij content… wij content.

De werken in de tuin… woensdag ging onze volledige bestelling bouwmaterialen om 8u geleverd worden. Om half 10 waren ze er nog niet! Ons werkvolk (Zoeties papa en pepe) zat te wachten en te wachten… Zelf gebeld en er was het één en ander misgelopen, maar binnen een uurtje zou de vrachtwagen er zeker zijn. Er was nog een probleempje… onze tegels zaten nog in het buitenland! Ze gingen ze donderdagmiddag halen en de vrachtwagen zou rechtstreeks tot bij ons komen om ze te leveren.
Uiteindelijk werd de bestelling geleverd om 12u op woensdag en de tegels op donderdag om 19u… een dag een half vertraging… iets waar ik eerlijk gezegd wel teleurgesteld in ben. We hadden al zoveel verder kunnen zitten met het werk. Ook vind ik als zij van de winkel zelf zeggen: het is geen probleem om op die dag te leveren, dat ze moeten zorgen dat alles geleverd wordt zoals afgesproken en lukt het niet… dat ze toch even konden bellen om dit te laten weten.

Zo… na al de drukte heb ik nood aan rust!
Niks moeten… enkel maar willen… en ik wil…
Netflixen, lezen, wandelen… en tussendoor niksen!

Fijn weekend!

Advertenties

6 gedachten over “Druk… druk… druk…”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.