De-voorbije-week...

De voorbije week…

Een week met een extra dagje vrij en een week waar gewerkt werd op een brugdag.

Men is bezig op het werk om het werken op de brugdagen af te schaffen, maar dat moet veranderd worden in de wet. Ze zijn er al even met bezig en het zal nog even duren voor dit doorgevoerd wordt. In ieder geval mag je als je komt werken op zo’n dag, die nemen op een andere dag… een leuk extraatje… maar een verlengd weekend net zoals zovele collega’s is ook heel leuk natuurlijk.

We werkten nog wat in de tuin… nooit gedacht… maar ik vind dat leuk! Je bent buiten, je bent bezig en je hebt een mooi resultaat.

Nu we volledig vertrokken zijn met het wandelen hebben we ons nieuwe wandelschoenen gekocht… we zijn er donderdag mee gaan wandelen… gevolg: 2 dikke blaren… echt grote! Ik heb slechte voeten als het gaat over nieuwe schoenen… elke keer is het van dat! Maar ik geef niet op… met de juiste blaarpleisters kan ik blijven wandelen.

Ook gingen we naar de bib en deze keer heb ik terug 5 boeken mee die op mijn lijstje staan… leuk leuk!

Fijn weekend!

8 gedachten over “De voorbije week…”

  1. Oei, blaren kunnen je wandelplezier behoorlijk bederven, maar blaarpleisters kunnen dan inderdaad wel uitkomst bieden. En veel blijven wandelen, heb je er op een gegeven moment geen last meer van;).

  2. Wij waren vroeger niet verplicht om de brug te maken… maar nu wel. En nee we krijgen daar geen extra verlofdag voor spijtig genoeg 🙂 maar het is telkens een welkome oase van rust, zo met OH Hemelvaart! Ik heb bij nieuwe schoenen ook nogal snel last van een blaar… Tegenwoordig heb ik twee paar wandelschoenen, zodat ik op wandelvakanties al eens kan afwisselen. Al heb ik in Nepal 12 dagen met dezelfde schoenen gewandeld en die voelden als een tweede huid op den duur 😀

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.