Persoonlijk

Mijn-april-favorieten…

– wandelen –
Vanaf 1 april trokken we terug onze wandelschoenen aan met als doel: elke dag minimum een half uur wandelen tot een uur en dat lukt ons tot op vandaag heel erg goed. Ik was vergeten hoeveel voldoening het wandelen je geeft… de stilte… de rust… de natuur… het samen zijn… zo zalig om te doen! Ik ben echt blij dat we dit terug opgenomen hebben en dat we dit al bijna 2 maanden volhouden.

– kleine geluksmomentjes –
De eerste aardbeitjes (nog wat te zuur voor mij) – uitwaaien aan zee – afspreken met een vriendin – genieten van de natuur – de eerste roosjes in de tuin – veel lezen – ons Obi die voor het eerst naar buiten ging (wel aan de leiband) – een bloemetje kopen voor het goede doel – supertevreden zijn met de ruitenreiniger (nooit gedacht dat ramen lappen zo leuk kon zijn – ik kan het iedereen aanraden) – een lekker ijsje gaan eten – wandelen…

– favoriet gelezen boek –
Ook in april las ik 8 boeken… er zaten enkel goede thrillers tussen en ook las ik (eindelijk) nog eens een mooie roman ‘De schaduw van mijn moeder’ van Nikola Scott… maar het boek dat er voor mij uitsprong was ‘Gebroken Meisjes’… een cold case verhaal dat ik heel erg graag gelezen heb.

8 gedachten over “Mijn-april-favorieten…”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.