De-voorbije-week...

Back to reality…

Maandag namen we afscheid en op dinsdag was er een pensioenfeestje op het werk… zo dicht staat alles bij elkaar… vreugde en verdriet. Iets wat de ene nooit zal kennen, daar zal de andere er met volle teugen van kunnen genieten… en gelijk heeft ze… het is haar heel erg gegund.

Voor de rest ben ik gerust dat alles achter de rug is en dat we terug het dagelijkse leven kunnen opnemen. De tijd tussen het overlijden en de begrafenis was naar mijn gevoel veel te lang (van maandag naar maandag). Je zit in een bepaalde “roes” en hoe pijnlijk het ook is, ik had echt het gevoel: ik wil afscheid nemen en terug het leven oppakken.

Zo werd er veel gelezen en werd er veel gewandeld.. we zijn echt goed bezig! We hebben hier al een mooi toerke van ongeveer 5 km uitgestippeld en het is iedere keer leuk wandelen… vooral nu, nu de natuur volop bezig is met groeien.

Ook hebben we terug wat in de tuin gewerkt (vuil opruimen, onkruid wieden…)… vrijdag werd ons loungeset geleverd… nu onze lounge met tuinhuis nog… maar dat wordt nog een maandje geduld hebben.

Ondanks het overlijden en het donderwolkje boven ons hoofd… lukt het ons om positief te blijven en te genieten van alle kleine dingen die ons zo gelukkig maken. Ook op dat vlak zijn we goed bezig!

Fijn weekend!

8 gedachten over “Back to reality…”

  1. Geluk en rouw liggen inderdaad heel dicht bij elkaar. Gisteren zaten we nog op een terrasje waar naast ons de familie samenkwam na een begrafenis. Eerst treurige gezichten, na een halfuurtje werd er serieus gelachen aan tafel. Het leven gaat onverbiddelijk door, en we gaan er beter door met een optimistische bril!

  2. Ja, soms kan een feestje en een afscheid heel erg dicht bij elkaar liggen. Confronterend ook wel. Mooi hoe je ook de lichtpuntjes bent blijven zien deze week.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.