De-voorbije-week...

De voorbije week…

Een weekje van alles en nog wat… stilletjes aan zijn we begonnen aan een lente-opkuis op onze slaapkamers. Als we verhuisd zijn (ondertussen al een jaartje geleden! de tijd gaat zo snel!), hebben we ons voorgenomen om zo weinig mogelijk spullen te vergaren en dat is ons goed gelukt, maar toch stapelt zich hier en daar het een en ander op. Alles heeft een mooi plaatsje gekregen… de kamers zijn netjes aan de kant… enkel mijn kleerkast eens uitkuisen… daar had ik geen zin meer in. Eigenlijk stel ik het meer en meer uit… ik zie er mij geen beginnen aan, maar toch zal ik eens de moeite moeten doen om er aan te beginnen.

Deze week stond er ook een afspraakje gepland bij de tandarts… niet mijn favoriete afspraakje! Ze was content: de tanden zijn in prima staat en mijn tandvlees, die vaak ontstoken is, ziet er ook heel goed uit… oef! Enkel wat tandsteen verwijderen, oppoetsen en een nieuwe afspraak in september… en ik was er vanaf!

We gingen ook naar een koopavond in ons favoriete tuincentrum… een koopavond met op alles een korting van – 20%. Aangezien we nog het een en ander nodig hadden, kwam ons dat heel goed uit.
Na 10 dagen zaaien staat er nog steeds geen gras in onze tuin… ik hoop maar dat we binnenkort hier en daar groene sprietjes zien… of ben ik te ongeduldig? De gezaaide bloemenweelde laat wel hier en daar groene knopjes zien… leuk leuk!

Wat lezen betreft… ik zit in een leesdipje… ik ben al de hele week bezig in één en hetzelfde boek. Ik ben dan ook zo vlug afgeleid… tv, spelletjes, andere onnozelheden en ik heb moeite om mij te concentreren. Ik hoop dat ik tijdens het weekend terug wat meer kan lezen… voor mij de ideale ontspanning en hoewel het lezen momenteel niet zo goed lukt, mis ik het wel.

Van mij mag het een weekendje zijn vol zon en spannende boeken 😉 .
Fijn weekend!

Advertenties

3 gedachten over “De voorbije week…”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.