Persoonlijk

Mijn-januari-favorieten…

– het kon beter –
Januari was niet zo’n fijne maand… het begon met de gezondheid… een bronchitis die niet wou genezen. Na 2 antibioticakuren en veel rusten genas ik heel langzaam.
Ook werd ik enorm gekwetst… de ene moment heb ik heel veel verdriet… de andere moment voel ik mij zo machteloos en kwaad… een maand vol emoties.
Daarnaast kregen we ook het bericht dat er familie op palliatieve ligt… momenteel gaat het er goed mee, maar hoelang nog?

– tuinproject –
Onze plannen voor een nieuwe achtertuin zijn ook volop bezig… zo kwamen ze de nieuwe omheining plaatsen. Met een klein hartje kozen we voor een houten omheining waar we geen onderhoud aan hebben en we zijn echt blij met het resultaat. Volgende week komen ze opmetingen doen voor een nieuw tuinhuis met lounge… spannend!

– sneeuw –
De afgelopen maand werden toch een aantal keren wakker met een mooi sneeuwtapijt. Mooi om te zien, maar toch niet mijn favoriete weer! Ik begin al te zweten bij het denken dat ik erdoor moet rijden. Gelukkig kunnen we thuiswerken en op de momenten dat ik toch naar het werk moet, ben ik toch blij dat ik met de bus kan gaan. Chauffeur van De Lijn bedankt om mij veilig naar het werk te brengen!

– favoriet gelezen boek –
Ondanks de rollercoaster van geluk/verdriet las ik 9 boeken in januari. Ik las een aantal goeie thrillers… wat nog steeds mijn favoriete genre is. Mijn favoriet gelezen boek voor januari is Insomnia van Jilliane Hoffman… een goede opbouw, spannend en verrassend! Het soort thriller dat ik enorm graag lees.

Advertenties

9 gedachten over “Mijn-januari-favorieten…”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.