De-voorbije-week...

De voorbije week…

Deze week was het een rollercoaster van emoties!

Ongerust… Obi werd deze week gesteriliseerd. Een kleine ingreep, maar het is zo een klein dolleke en dat onder volledige verdoving. Met een klein hartje heb ik haar bij de dierenarts achtergelaten… de liefde was nog zo groot toen ik haar weer ging ophalen. Eens thuis was ze nog wat suf, maar er zat een beetje leven in… de dag na de operatie was ze terug de lieve speelse Obi.

Zenuwachtig… alhoewel ik mij niet zenuwachtig ging maken, kon ik het toch niet laten. Ik werd deze week in Brussel verwacht voor een examen. Om het nog spannender te maken werkte het computerprogramma niet… nog meer stress!! Na een kwartier wachten konden we aan het examen beginnen. Het eerste deel viel goed mee… het tweede deel was minder mijn ding.

Euforisch… een dag na het examen kreeg ik al mijn uitslag… geslaagd!! Yoehoe!! Meestal moet je een dag of 2 wachten, maar deze keer waren ze er snel bij. Ik ben naar het examen gegaan zonder verwachtingen, maar ben toch blij met de uitslag.

Gekwetst… vrijdag kreeg ik totaal onverwacht het deksel op de neus en werd ik heel erg hard op mijn hart getrapt. Veel kan ik er hier niet over zeggen (alles wat je schrijft kan tegen je gebruikt worden)… het enige dat ik wel kan zeggen is: you may have won the battle, but you have not won the war!

Met deze quote wil ik graag mijn weekend inzetten!
Fijn weekend!

Advertenties

10 gedachten over “De voorbije week…”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.