Persoonlijk

Mijn-december-favorieten…

– gezelligheid –
Voor veel mensen is december de maand van de lichtjes en de kerstboom… wij doen daar niet aan mee… maar maken het op onze manier gezellig. Hier en daar een kaarsje… een gezelligheid waar wij enorm van kunnen genieten. Iets wat ik meer en meer kan appreciëren (ik heb het niet zo voor de donkere wintermaanden).

– gezondheid –
Na 2 weken sukkelen met een vaste, ambetante hoest… keelpijn… vermoeidheid ging ik eindelijk naar de dokter, verdict: bronchitis. Ik kreeg antibiotica voorgeschreven die ondertussen volledig ingenomen is… maar ik heb het gevoel dat ik nog geen 100% ben.

– Obi –
De komst van Obi… onze allerliefste Obi! Zij maakt ons gezinnetje compleet! Ze is lief, speels, schattig… een echt dolleke! Ze maakt ons zo blij en gelukkig!

– favoriet gelezen boek –
Ook in december werd er veel gelezen! 9 boeken in totaal… stuk voor stuk mooie verhalen. Mijn favoriet is: Wees onzichtbaar van Murat Isik. Laat je niet afschrikken door de dikte van het boek… maar lees het gewoon… het is een echte aanrader!

Advertenties

12 gedachten over “Mijn-december-favorieten…”

  1. Hier was het ook volop genieten van die vakantie. Rustig aan, en dat heeft ontzettend goed gedaan. Ik houd wel van die sfeer met al die lichtjes en zo, ook in straten en op pleinen. Echt een gezellig overzichtje ook hier 🙂

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.