Persoonlijk

Mijn-november-favorieten…

– Hebban –
Eindelijk heb ik een Hebbanaccount aangemaakt… ik had het veel eerder moeten doen. Zo gemakkelijk om je gelezen boeken bij te houden, je nog te lezen boeken en welke boeken die je aan het lezen bent. Vooral de nog te lezen boeken, dit werd een ramp om bij te houden (te veel boeken!!).

– series kijken –
November is de maand om series te kijken… samen gezellig onder een dekentje, een kaarjes, een thee met een lekker koekje en kijken maar! Wat ons wel opvalt is, dat er echt niet veel soeps te zien is op de gewone tv, daarom zijn we toch blij dat we Neflix hebben.
Er zijn wel een aantal programma’s op tv waar we naar kijken… De Slimste Mens, Niveau 4, Expeditie Robinson, Zie mij graag… en toch is het niet voldoende. We nemen alles op en kijken dan op een gepaste moment (meestal de dag nadien), maar omdat we vroeg thuis zijn van het werk (vroeg beginnen = vroeg naar huis) is onze tv-avond te lang en kunnen we die niet vullen met opgenomen programma’s. En voor jullie denken… zo’n grote tv-kijkers! Dit komt enkel voor in de winter… eens het beter weer is, vertoeven we het liefst buiten.

– favoriet gelezen boek –
Amai! Ik kan het zelf niet geloven dat ik in november 13 boeken gelezen heb! Hoe heb ik dat gedaan?? Wat is nu mijn favoriete boek… Tegenlicht van Esther Verhoef heb ik enorm graag gelezen en het boek van Liane Moriarty Grote Kleine Leugens vond ik super… Alias Grace van Margaret Atwood vond ik heel mooi.
And the winner is… Grote Kleine Leugens van Liane Moriarty… het heeft even geduurd voor ik die kon lenen in de bib en eens ik het boek had, heb ik hem verslonden!

Advertenties

13 gedachten over “Mijn-november-favorieten…”

  1. Hebban heb ik ook maar gebruik Goodreads meer. Big Little Lies heb ik eerst als serie gezien en vond die supergoed, beter dan het boek. Maar misschien komt dat omdat ik eerst de serie zag… Want normaalgezien vind ik het boek altijd beter.

  2. Ik vind ook dat er bitter weinig op tv te zien is tegenwoordig, met als resultaat dat de echtgenoot dan naar voetbal kijkt op tv en ik blogs zit te lezen in de zetel 🙂

  3. 13 boeken in één maand, hoe krijg je het voor mekaar ? 🙂 Ik ben al blij als ik er 3 uit krijg in één maand.
    Hebban is een top-site voor boekenliefhebbers, Flavie. Langzullenwelezen.be vind ik ook erg interessant.

  4. O, jammer dat je niet op Goodreads zit, dan konden we elkaar volgen 😉 Mijn te-lezen-lijst is ook veels te lang… En 13 boeken, wauw, dat is ruwweg een gemiddelde van één boek per twee dagen!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.