Persoonlijk

Herfstdipje…

Het is herfst… herfst met mooie kleuren… met mooie zonnige dagen… maar ook met donkere avonden… hier en daar een grijze winderige dag… en dat vind ik niet fijn!

Ook geraak ik niet uitgeslapen… nochtans kruipen we op tijd onder de wol (allee onder de flanel… heel zacht en warm), maar toch… opstaan gaat elke ochtend moeilijker en moeilijker.

Ik heb het gevoel dat een aantal dagen verlof mij goed zou doen… maar zomaar verlof nemen om te luieren en niks te doen vind ik zonde… ik moet gewoon even op mijn tanden bijten… eind december ben ik een paar dagen thuis, dus nog even volharden.

En ondertussen blijf ik de koude trotseren… geniet ik van de warmte en gezelligheid thuis… geniet ik van mijn dekentje in de zetel… en tel ik stiekem af naar de lente! Ik weet het… elk seizoen heeft zijn charme… maar toch… ik heb het niet zo voor de herfst/winter.

Een winterslaap is misschien een ideetje voor volgend jaar 😉 !

 

Advertenties

13 gedachten over “Herfstdipje…”

  1. Ik ga mee de winterslaap doen. Ook ik ga op tijd mijn bed in en ’s morgens (na 8u slaap) ben ik een wrak … ongelofelijk … die tijd van het jaar he .. druilerig, donker en koud …

  2. Ik heb het ook moeilijk hoor om echt uit dat bed te komen. Ondanks het feit dat we hier echt wel op tijd gaan slapen. Ik hou wel van die koude winterdagen waarop het vriest dat het kraakt maar niet van het feit dat het zowel ’s ochtends als ’s avonds nog donker is als ik naar het werk vertrek en terug naar huis kom.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.