Persoonlijk

Mijn-oktober-favorieten…

– afscheid nemen –
Oktober stond vooral in het teken van het overlijden van ons Tointje. We zijn ondertussen al een maand verder en het is nog steeds een gemis.

– tuinproject –
Ondertussen zijn we begonnen aan ons tuinproject… planten en haag weg. Voor ons eigen gemak komt er een houten omheining, eentje waar je geen werk aan hebt.
Toen we plannen maakten om de tuin onderhoudsvriendelijk te maken, hadden we wel zoiets van… dat wordt een heuse karwei! Maar al bij al viel dat goed mee. Er staat nog een klein stukje haag die binnenkort wordt verwijderd en ons werk zit er op. Op de foto is het minder goed te zien, maar het is ongelooflijk hoeveel plaats de haag in beslag nam.

– favoriet gelezen boek –
Ook deze maand werd er wat afgelezen… 9 boeken in totaal! Mooie boeken, maar eentje sprong er toch uit… De Japanse minnaar van Isabel Allende. Een prachtig boek… echt een aanrader!

Advertenties

7 gedachten over “Mijn-oktober-favorieten…”

  1. Ik zou ook wel van nog enkele tientallen meters haag willen verlost worden, maar het is zo’n lastig karwei…
    Als vervanging zou ik ook een houten schutting willen plaatsen, maar mijn buren wensen hierin niet bij te dragen, dus is het nog eens nadenken hoe dit op te lossen…

  2. Bij ons blijft de haag staan, al vloekt de echtgenoot op de klimop die meerdere keren per jaar moet gesnoeid worden. Het vormt de scheiding met de buren en zij hebben nog niet aangegeven dat ze iets anders willen, dus we beginnen er zelf ook niet over. Leuk dat het werk in de tuin al bij al nog meeviel! En dikke knuffel, verdriet kan diep snijden hé.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.