Persoonlijk

De wishlist…

2018… het jaar van de magjes en niet van de moetjes.
Hoe zit het nu met die wensjes (wishlist)? 

– lezen –
Ondanks het drukke voorjaar werd er toch wat gelezen… de teller staat momenteel op 38 boeken. Niet slecht, al zeg ik het zelf. En er valt nog zoveel te lezen… mijn leeslijst is veel te lang!

– wandelen –
Sinds we verhuisd zijn, zijn we al meer gaan wandelen. Het is echt leuk om hier in de buurt ons eigen toerke te hebben. Volgend jaar kunnen we hier wandelen in een nieuw aangelegd park… ideaal voor ons.

– sport –
Zo gezegd zo gedaan… we hebben sinds kort een loopband in huis en ik gebruik die om te snelwandelen. Zo leuk om te doen! Van zodra ik kan (en de goesting is er) wandel ik een uurtje terwijl ik naar een serie kijk op Netflix.
Ook zijn we van plan om terug te gaan badmintonnen, maar dit kan pas vanaf half augustus.

– geen-suikers-op-werkdagen
Euhm… tja, het is de eerste 6 maanden niet gelukt… wie weet lukt het wel de komende 6 maanden. In ieder geval een puntje waar ik echt eens werk van zou moet maken. Ik vind het zo moeilijk om gezond eten, snel een koekje uit de kast nemen is zoveel gemakkelijker. Het is mij ooit gelukt… het moet opnieuw lukken!

– us-time –
1 dag samen in het weekend tijd maken voor elkaar lukt nog steeds en daar kunnen we enorm van genieten. We zijn goed bezig!

Advertenties

13 gedachten over “De wishlist…”

  1. Voor mij staat de teller nu op 23 boeken, minder dan normaal maar de laatste weken gelukkig de leesflow weer te pakken want er zijn nog zoveel mooie boeken die op me liggen te wachten. Ook hier wordt er heel wat af gewandeld, heerlijk om op die manier het hoofd leeg te maken en te genieten van de natuur.

  2. Eens sneller een stuk fruit nemen dan een koekje? Valt ook mee qua werk hoor 😉

    Verder, super goed bezig zeg. Wat heb jij al veel weg gelezen. Ik ken het probleem dat je dan nog teveel boeken op je leeslijst hebt staan.

  3. Een mooi en ook haalbaar lijstje lijkt me. Stap voor stap, je bent goed op weg zo te lezen. Vooral dat ‘het jaar van de magjes en niet van de moetjes’ springt er voor mij uit. Oh zo waar.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.