Persoonlijk

De mini-me’s zijn in verlof…

De langverwachte vakantie is er!

Vorige week was het nog spannend afwachten hoe hun rapport was. Naar mijn mening had het iets beter gekund, maar ze zijn allebei geslaagd en dat is het voornaamste! Het wordt zelfs een vakantie zonder vakantietaak… de gelukzakken!

Voor de mini-me’s is het al vakantie, maar voor ons gezin is het nog even wachten tot half augustus. En met die mooie temperaturen lijkt dit nog zo ver weg. Gelukkig hebben we flexibele uren die ervoor zorgen dat we tijdig kunnen stoppen, zodat we toch van het goede weer kunnen genieten.

Naast de flexibele uren ben ik ook blij dat er thuis kan gewerkt worden. Normaal gezien was ik deze week halve dagen in verlof, maar door verloven heb ik voorgesteld om te werken… wel thuis en zo werk ik deze week halve dagen op het werk en halve dagen thuis. Ik heb dit al eens gedaan tijdens de examenperiode en dat beviel mij wel. Thuiswerken zorgt ervoor dat het werk blijft draaien en ik hoef geen opvang te zoeken voor de mini-me’s. Ze zijn wel al 13 jaar, maar 2 pubers alleen thuis laten is geen goed idee!

Voor degene die al in verlof zijn… goed verlof!
Voor de anderen… onze toer komt nog 😉

Advertenties

14 gedachten over “De mini-me’s zijn in verlof…”

  1. Leuk dat ze geslaagd zijn en kunnen genieten van hun vakantie!
    Thuis kunnen werken lijkt mij ook wel leuk en gemakkelijk dat je geen opvang moet zoeken.

  2. Mijne tour is pas eind augustus. Als laatste op het werk. Nu pikt dat een beetje, maar dan zal het eens zo leuk zijn 😀 dat een fijne zomer mag worden voor jullie!

  3. Lijkt me heerlijk om thuis te kunnen werken, zeker met deze warme dagen 🙂 Wij moeten nog een week en dan mogen we ook genieten van vakantie. Kan niet wachten 😀

  4. De mini-me’s hebben dat goed gedaan. Proficiat voor beiden. Laat ze nu maar genieten van twee zalige maanden. En half augustus is echt niet zo ver weg.
    Groetjes !

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.