Persoonlijk

Hooikoorts…

Net zoals de vorige jaren is het ook dit jaar weer van dat: hooikoorts! En ook dit jaar heb ik er met momenten enorm veel last van.

Zoals vorige week… niezen, lopende en kriebelende neus, droge ogen, hoofdpijn.

Het enige dat helpt is Cetirizine… goed spul en in combinatie met een vitaminepil valt het nog mee, maar je wordt er zo loom van. Gevolg: geen goesting om iets te doen. Enkel maar liggen en hangen in de zetel, wat ik ook gedaan heb. Wat dan weer de gelegenheid gaf om iets meer tv te kijken dan anders. Zo bekeek ik de serie ‘Top of the Lake’ (Netflix) en de serie ‘The Handmaid’s Tale’ (Canvas). De laatste is trouwens een enorme aanrader!

Dus… vinden jullie het hier wat stilletjes of vragen jullie zich af: tiens, het is lang geleden dat Flavie nog eens langskwam… geen nood… Flavie is er nog… enkel de goesting ontbreekt… soms 😉 .

Advertenties

15 gedachten over “Hooikoorts…”

  1. Zelf heb ik geen last van hooikoorts maar mijn mama & broer wel en ik weet hoe hard ze daar van kunnen afzien. Ik wens je tonnen beterschap!

  2. Vervelend! Ik weet jammer genoeg van allergie ellendig kan zijn. Ik zweer bij Zyrtec, Avamys om in de neus te spuiten en een cortisonepuffer als het te erg wordt!
    Snel beterschap jij!

  3. Flavie mag het rustig aandoen hoor. We zien haar zeker wel wat meer langskomen als de hooikoorts wat gemilderd is. Hopelijk gebeurt dat snel.
    De serie “Top of the lake” hebben ze waarschijnlijk ook al eens op canvas uitgezonden, als ik me niet vergis. De twee series zijn overigens met dezelfde actrice in de hoofdrol, dacht ik.
    Allebei topreeksen.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.