Persoonlijk

Mijn-mei-favorieten…

– wandelen –
Ondertussen hebben we al 2 toerkes die we kunnen wandelen. Het fijne om hier te wandelen is dat we geen verkeer tegenkomen. Ze hebben hier enkele straten afgesloten, enkel toegankelijk voor fietsers en wandelaars. Ook komt er een nieuwe groen-wandel-zone en daar zijn we al héél benieuwd naar.

– kleine gelukmomentjes –
Samen in de tuin aperitieven, of een mini-me die een eitje wil bakken voor ons, geleerd op school en zo fier op zichzelf… dat zijn toch blije-momentjes. En zo zijn er zovele! Ik merk dat ik daar soms te weinig bij stil sta… niet stressen/haasten… maar gewoon genieten!

– op tv –
De afgelopen maand hadden we terug een beetje meer tijd om naar Netflix te kijken en we verslonden de reeks La Casa de Papel. Ook volgden we Grillmasters op tv… wat die mensen allemaal kunnen, chapeau! Sinds donderdag weten we wie gewonnen heeft… terechte winnaars, maar ik had gehoopt op een ander duo (bewust heb ik geen namen genoemd, voor de mensen die het nog moeten bekijken 🙂 ).

– favoriet gelezen boek –
Ik las maar 4 boeken… door altijd maar bezig te zijn, lukte het maar niet om veel te lezen. Mijn favoriete boek is ‘Schitterende Ruïnes’. Het is lang geleden dat ik nog zo’n mooie roman gelezen heb.

Advertenties

12 gedachten over “Mijn-mei-favorieten…”

  1. Klinkt allemaal heerlijk… Ik vond Schitterende ruïnes maar niks, maar gelukkig bestaan er verschillende meningen he! En zo’n groenzone, dat mag wel in elke gemeente bestaan…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.