De-voorbije-week...

De voorbije week…

Op maandag gingen we (eindelijk) om ons tuinset… met al die mooie zonnige  dagen is/was een tuinset toch een must. De bedoeling was om er begin mei om te gaan, maar het lukte maar niet, altijd kwam er iets tussen… en gelukkig maar! We hebben ze vorige week zaterdag kunnen kopen met 25% korting, dat is al heel wat hé.

De aardbeiplantjes doen het heel goed in onze hof… elke dag hebben we er een stuk of 4 à 5 die we kunnen opeten. Ze zijn echt heel lekker en zoet! Dat vraagt naar meer aardbeiplantjes, maar dat is iets voor volgend jaar.

Deze week brachten ze ook onze klinkers… er kon weer gewerkt worden. Vrijdag werd de laatste steen gelegd… nog even wachten om erop te parkeren, maar voor ons ziet dat er al heel goed uit. Dit weekend gaan we nog eens goed moeten meten voor onze grasmatten, zodat we ook die kunnen bestellen.

En ons kastanjehek laat ook op zich wachten… daarvoor ook nog eens gebeld, het is onderweg. Voor alles moet er  gebeld worden, men beloofd iets, maar dat lukt dan niet, en men laat je in het ongewisse. Zo gingen ze de klinkers leveren op dinsdag maar ze gingen ons nog laten weten wanneer, in de voor- of namiddag. Maandagavond heeft Zoetie zelf moeten bellen met de vraag wanneer ze kwamen.

En zo kwam er een eind aan de werkweek… maar ook aan het mooie weer. Op sommige plaatsen met hevig onweer, wij zijn gespaard gebleven, ik hoop jullie ook!

Fijn weekend!

Advertenties

13 gedachten over “De voorbije week…”

  1. Aan de tuintafel een ijsje met verse aarbeien smullen : njammie ! het wordt daar supergezellig bij jullie. Ik weet niet wat een kastanjehek is, maar dat zal een gat zijn in mijn cultuur. 🙂

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.