De-voorbije-week...

De voorbije week…

Een week met veel zonneschijn maar ook eentje waarin veel gewerkt geweest is, vooral in onze voortuin. De voortuin stond vol met buxus en ook onze buxus had last van buxusmot. Toen we het goed en wel door hadden, hadden de beestjes al hun best gedaan en grote delen waren niet meer te redden. Het was de bedoeling om de buxus weg te doen, maar nu nog niet direct… en toch zijn we deze week begonnen met ze allemaal te verwijden. Op een aantal stronken na, is alles al weg!

Hier en daar hebben we al gesnuisterd op het internet wat we nu precies gaan doen en welke planten/bloemen we gaan gebruiken en het zal iets worden met: annabellen, siergras, bodembedekkers en grasmatten.

Ook zijn we hier de buurt al gaan verkennen en we hebben een leuk toerke gevonden om te wandelen, een 2,6 km… het is niet veel, maar wel ideaal voor ’s avonds na het werk.

Beetje bij beetje vinden we hier onze weg… nu het beter weer is, hebben we al veel gebabbeld met de buren, stuk voor stuk lieve mensen, ook de mini-me’s amuseren zich enorm (veel meisjes en een ijskar die passeert 😉 )… het is hier fijn wonen!

Voor de rest was het een gewone werkweek met zoals altijd dezelfde ergernissen, maar nu is het weekend… een zonnig weekend… genieten dus!

Fijn weekend!

Advertenties

11 gedachten over “De voorbije week…”

  1. Ik hoop dat je dit weekend lekker hebt kunnen genieten van de zon en een goed boek.
    Al die buxussen uitdoen, ook een heel werk. Dat hebben jullie vlotjes gedaan!

  2. Ook in mijn tuin in de buxusrups op bezoek geweest met rampzalig gevolg. Toen ik het “in de mot” kreeg was het al te laat.
    Fijn dat jullie zich al goed thuis voelen in jullie nieuwe buurt.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.