Persoonlijk

Verlof-modus…

Eindelijk verlof… uitslapen, doen waar ik zin in heb (vooral lezen), op gepaste tijden een doos legen, wat blogjes bijlezen (nog een 100-tal) en hopelijk genieten van veel zon!

Na 3 weken hard werken zijn we zo goed als gesetteld in ons huisje. Hier en daar hebben we nog wat werk… de garage/berging opnieuw op orde zetten (momenteel hebben we er ons gerief zomaar in gezet), sommige spullen moeten nog een plekje krijgen, het appartement moet nog in orde gezet worden en daarna is onze tuin aan de beurt.

Zolang je bezig bent, heb je eigenlijk niet door dat je aan het verhuizen bent en dat je je aan het settelen bent in je eigen huisje. Tot vorig weekend… voor ons een weekend zonder werken… een weekend om te genieten. En het was genieten… genieten van al ons werk… de mooi geverfde muren, de nieuwe meubels, al de nieuwe spulletjes, het zonnetje in onze tuin (enkel nog een tuinset ontbreekt)… het is hier echt zo fijn wonen!

Ook de buurt zelf valt hier heel goed mee… iedereen spreekt/zwaait naar iedereen… de mini-me’s zijn hier met open armen ontvangen door de buurtkinderen (vooral door de meisjes πŸ˜‰ )… die hebben hier al de tijd van hun leven gehad!

Het is altijd afwachten als je een huis koopt, maar we hebben echt het gevoel de juiste keuze gemaakt te hebben.Β Ons droomhuis in een fijne buurt, meer moet dat niet zijn.

En nu ga ik nog wat verder genieten… van ons huisje, onze tuin en van mijn verlof! πŸ™‚

Advertenties

15 gedachten over “Verlof-modus…”

  1. Het ziet er daar al heel netjes en knus uit bij jullie. Jullie zullen het goed hebben in jullie nieuwe huisje. De meisjes uit de buurt zullen misschien de deur plat lopen bij jullie… tja, dat heb je als er twee knappe jongemannen in je huis wonen. πŸ˜‰
    Geniet van het huis en van je verlof Flavie !

  2. Ben zo benieuwd naar hoe jullie stekje eruit ziet… Die foto geeft alvast een goed beeld πŸ™‚ En wat fijn die eerste maanden in een nieuwe stek! Geniet ervan!!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.