Persoonlijk

Er werd hard gewerkt!

Na het ondertekenen van de akte bij de notaris konden we het niet laten om eens te gaan piepen in ons nieuw huisje.

Allebei hadden we een heel raar gevoel bij het binnengaan… een leeg en heel erg koud huis! Na alles te hebben bekeken, probeerden we de chauffage aan te steken, dit lukte een beetje, maar we merkten dat er iets niet in orde was. Dat was een probleem voor de volgende dag… we besloten al eens over en weer te rijden met enkele dozen van de keuken, zodat we die al een beetje konden opvullen.

De volgende ochtend voelde het huis al iets warmer aan… oef!! Maar het was maar van korte duur. Het werd alsmaar kouder en kouder… we belden naar de vorige eigenaar en die was zo lief om eens langs te komen. Ook hij zag en hoorde (een getik) direct dat er iets niet juist was. Hij heeft een technieker gebeld die dan de volgende dag kon komen.
Blijkbaar was de chauffage ontregeld omdat ze 2 weken stil gestaan had en dit bij lage temperaturen. Gelukkig kon dit direct gemaakt worden, zodat we het huis eens goed konden opwarmen.

Ondertussen werd er hard gewerkt in de kinderkamers… behangpapier eraf… en 3 lagen verf erop en dit op 3 dagen! We hebben onszelf overtroffen!

Na een weekje hard werken… zijn alle 3 de slaapkamers en de badkamer in orde… ook zijn de zware stukken (wasmachine, droogkast, diepvries, zetel…) verhuisd en staan ze mooi op hun plaats.

Zondag konden we genieten van een half dagje rust… eventjes niks doen… luieren in de zetel en ons lichaam de nodige rust gunnen (het was nodig… amai, mijn spieren!!).

Voor de living hebben we 5 dagen de tijd om die in orde te krijgen, want zaterdag komen de nieuwe meubels… dus dat moet wel lukken. Beetje bij beetje wordt het hier onze thuis!

35/40Β  –  #40dagenbloggen

Advertenties

12 gedachten over “Er werd hard gewerkt!”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.