Persoonlijk

Halfweg… #40dagenbloggen

Niet te geloven dat we al halfweg zitten! Ik was er met een klein hartje en met de vraag: gaat dit mij lukken? aan begonnen, maar ik moet zeggen het valt heel erg goed mee. Ook had ik mezelf de vraag gesteld: heb ik wel genoeg inspiratie om aan zoiets mee te doen? Hier en daar neem ik wel een tag over maar omdat ik er zo mee bezig ben komt de inspiratie vanzelf (gelukkig maar!).

Veel bloggen heeft wel een beetje voorbereiding nodig… zo had ik vorige week zaterdag mijn notitieboekje mee naar de voetbal en van zodra er mij iets te binnen schoot heb ik in het kort een aantal woordjes genoteerd, wat het voorbereiden van een blogje gemakkelijker maakt.

Ook probeer ik zoveel mogelijk blogjes voor te bereiden in het weekend, want ik weet dat dit mij in een werkweek niet lukt. Ofwel heb ik er geen tijd voor, ofwel heb ik er geen zin in. Wat wil zeggen dat ik soms op een zaterdagochtend uren voor de pc kan zitten, wat heel vermoeiend is! En dit gaat dan wel een beetje ten koste van het gezin (sorry!), maar dat zorgt er wel voor dat de pc in de week uit blijft staan = extra tijd met de jongens.

Ondanks de voorbereidingen, het bijhouden/opvolgen hoeveel blogjes er al geschreven zijn, de vele uren voor de pc… vind ik het super leuk om te doen!

20/40  –  #40dagenbloggen

Advertenties

7 gedachten over “Halfweg… #40dagenbloggen”

  1. Goed bezig zeg! Ik probeer ook om zoveel mogelijk blogjes in het weekend al voor te bereiden. Want in de week heb ik er ook niet altijd even veel tijd en/of zin in 🙂

  2. De eerste 20 dagen zijn goed gegaan bij mij maar nu vind ik het moeilijker worden. Ik probeer op mijn vrije dagen voor te bereiden voor de volgende dagen maar maak er niet altijd tijd voor.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.