Persoonlijk

Bedankt!

Een aantal weken geleden had ik het genoegen om heel toevallig één van mijn lurkers te mogen ontmoeten. Op haar kousenvoeten kwam ze mij heel enthousiast vertellen dat ze al jaren mijn blog volgt en dat ze graag elke week komt lezen.

We hadden het dan over de lawaaierige buren, de verhuis die voor de deur staat, ons nieuw huisje… persoonlijke zaken die ik plots besprak met een vreemde. Raar vond ik het!

Bloggen kan altijd anoniem, maar dat bleek na een tijdje niks voor mij te zijn. Ook heb ik altijd het gevoel gehad dat ik mijn blog deelde met de andere bloggers, vooral de blogs die ik zelf volg, maar niks is minder waar. Ik weet waarover ik openbaar kan bloggen en het zijn niet mijn grootste geheimen… die bewaar ik voor Zoetie 😉 .

In ieder geval vond ik het heel erg fijn dat ze even tot bij mij kwam en mij complimenteerde met mijn blog. Ik blog heel er graag en het maakt mij blij te weten dat er mensen zijn die graag komen lezen, of ze nu blogger zijn of niet.

Iedere blogger wil gelezen worden en daarom wil ik jullie,
mijn trouwe lezers/volgers/lurkers, bedanken!

BEDANKT!!!

Ps: aan het lief madammetje… misschien tot volgend jaar 😉

7/40 – #40dagenbloggen

15 gedachten over “Bedankt!”

  1. Leuk. 🙂 Anonieme blogger hier, maar er zijn wel wat medebloggers die mij intussen IRL kennen. En ooit was er eens een lezer die plots besefte dat ze mij kende. Was eigenlijk wel grappig.

  2. Ik zou denk ik een klein beetje sterven moest er morgen plots iemand me aanspreken en zeggen; “Hé, ik herken u van uw blog!” *paniek* Maar wel fijn om te horen, zo’n reactie, dat dan weer wel 🙂

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.