Persoonlijk

De 40-dagen-bloggen-challenge…

De   #40dagenbloggen-challenge van Kathleen… een gekende challenge bij vele bloggers en deze keer doe ik mee. Zonder twijfelen heb ik mij ingeschreven en achteraf dacht ik: o jeetje, wat heb ik nu gedaan? 40 dagen bloggen, gaat dit mij wel lukken?

Na het inschrijven kreeg ik onmiddellijk een mail met praktische info: de challenge begint op 14 februari 2018 – de challenge eindigt op 1 april 2018 – je krijgt zes skipdagen. Ook de mail met de 40 Dagen Bloggen Bundel (een bundel met verschillende thema’s en onderwerpen) heb ik goed ontvangen en die zal ik zeker nodig hebben, want het wordt een heuse uitdaging!

Hoe ik het ga aanpakken weet ik niet, ik laat het gewoon op mij afkomen, we zien wel!

Doe jij mee aan de challenge?

Advertenties

12 gedachten over “De 40-dagen-bloggen-challenge…”

  1. Hieraan doe ik – heel bewust – niet mee. M’n huidige blogritme (2 à 3 berichten per week) met thema’s die me na aan het hart liggen en die ik graag zelf kies voelt voor mij gewoon ok. Ik ga ook niet speciaal meer bij blogs gaan lezen omwille van dit initiatief. Het heeft bij mij zelfs een omgekeerd effect. Niet elke dag online te (hoeven) zijn voelt gewoon heel ok. Wil dat zo ook behouden zonder dat er blogmoeheid optreedt, wat bij dagelijks bloggen voor mij wel zo zou zijn, weet ik (zelfkennis 😉 ).

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s