De-voorbije-week...

De voorbije week…

Het was een alledaagse gewone werkweek met enkele verplichtingen. Zo gingen we nog ééns naar de bank om een aantal papieren in orde te brengen voor onze verhuis. Ik hoop dat alles nu in orde is… dat alle nodige papieren ingevuld zijn en dat overal onze handtekening staat waar ze moet staan. Een aankoop… het brengt nogal wat papieren met zich mee.

Maandag kwam het immokantoor langs om foto’s te nemen van het appartement om het terug te verhuren. Ook hadden ze een bord mee met al hun gegevens die we tijdelijk voor de venster geplaatst hebben, omdat het niet mogelijk was om het bord buiten te bevestigen. Een buurman heeft eens gebeld om te weten hoeveel huurgeld er zal gevraagd worden en in het immokantoor zeggen ze dat ze van niks weten, dat het een vergissing is (???). Rare toestanden!

Op vrijdag werd ik nog eens in Brussel verwacht voor een opleiding… hopelijk één van de laatste. Het treinreizen naar Brussel… ik zou het echt niet gewoon kunnen worden. Gelukkig viel de lesgever héél goed mee en hadden we een interactieve les, wat er ook voor zorgde dat de tijd net iets sneller ging.

Mijn weekend begon iets later dan normaal… een weekend zonder verplichtingen (geen voetbalwedstrijd – geen keepertraining)… een volledig vrij weekend die we zelf kunnen invullen… dat is even geleden, maar is zo welkom!!

Fijn weekend!

 

Advertenties

8 gedachten over “De voorbije week…”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.