De-voorbije-week...

De voorbije week…

Iedere werkweek die begint denk ik: het weekend is alweer voorbij… en op vrijdag: het is alweer weekend. Het is niet te geloven hoe snel de tijd gaat.

Ook de afgelopen week ging razendsnel voorbij. Naar school, naar het werk, de voetbaltrainingen, tussendoor andere verplichtingen… altijd bezig!

Gelukkig is het op het werk rustig.  Door de vele veranderingen en herstructureringen moeten er mensen opgeleid worden en op rustige dagen verloopt dit beter dan als het echt druk zou zijn. De komende weken/maanden staat er veel te gebeuren. Antwoorden op de vragen hoe? en wat? hebben we niet gekregen, dus ik ben benieuwd wat er komen zal. Voor de zomer moet alles rond zijn… spannende tijden!

Vrijdag trokken we naar Gent centrum… eerst om iets te gaan eten in Pampas (een aanrader – echt lekker) en daarna naar het Lichtfestival. De hele toer hebben we niet gedaan, maar ik wou zeker de maan zien en die was echt wauw! De overige lichtspektakels die we gezien hebben, vonden we toch een beetje teleurstellend. Het is al de derde keer dat we gaan en het Lichtfestival van 2012 vonden wij tot nu toe het mooiste.

En zo sloten we onze werkweek af… helemaal klaar om aan het weekend te beginnen!

Fijn weekend!

Advertenties

14 gedachten over “De voorbije week…”

  1. Ik ben er zelfs nog niet geraakt, op het Lichtfestival. Ik moet zeggen dat de drukte me enorm afschrikt, dus waarschijnlijk laat ik het aan mij voorbij gaan. De gevoelens van op je werk snap ik overigens helemaal.

  2. Wij gingen zondag, ’t was gezellig en niet té druk, maar ik vond het ook wat teleurstellend in vergelijking met de vorige edities. De maan vond ik één van de mooiste dingen.
    En ja, de tijd vliegt…

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.