Persoonlijk

Mijn-januari-favorieten…

Een terugblik op mijn favoriete momenten van de afgelopen maand.

– 2018 –
Januari is de maand van de Nieuwsjaarswensen… her en der worden er kussen uitgedeeld… een wens hier en daar… zelf zegt het mij niet veel, maar toch ben ik blij dat we 2018 mochten verwelkomen. Na zovele mooie momenten in 2017 zijn we er helemaal klaar voor om van 2018 een even fantastisch jaar te maken.

– eentje jarig –
Op 2 januari was mijn metekindje jarig en sindsdien is ze officieel een tiener… kleine meisjes worden groot!

– lezen & series –
De vele sombere grijze dagen zorgden ervoor dat er veel gelezen werd… vooral op zondag. Gezellig onder een dekentje, een lekkere thee, een stukje cake… geniet-momentjes.
Ook bekeken we enkele series op Netflix (Fargo – Friends 🙂 – Gossip Girl) en op Canvas bekeek ik de serie Big Little Lies.

– verhuisdozen –
Nu onze aktedatum vast staat kriebelt het enorm om onze kasten uit te ‘mesten’ en verhuisdozen te vullen. De bedoeling is om elk weekend een aantal dozen te vullen, zodat we minder werk hebben als we effectief verhuizen. Het is ook de bedoeling om eens goed kuis te houden… spullen die we de afgelopen 5 jaar niet gebruikt hebben, moeten weg! Samen met andere spullen die we niet meer nodig hebben. De eerste verhuisdozen staan klaar… het vullen kan beginnen.

– feestje –
Maar voor we de verhuisdozen konden vullen gaven we eerst een feestje voor onze verjaardagen (we verjaren allemaal in februari). Een heel gezellige namiddag met veel lekkers, meer moet dat niet zijn 😉 .

– favoriet gelezen boek –
De afgelopen maand las ik 7 boeken… ik kon het zelf niet geloven. Mijn favoriet gelezen boek is zeker en vast de thriller ‘De eerste snee’ van Dianne Emley. Een echte aanrader!

Wat waren jullie favoriete momenten van de afgelopen maand?

Advertenties

12 gedachten over “Mijn-januari-favorieten…”

  1. Dus deze maand is de verjaarmaand bij jullie. Altijd leuk. Die app lijkt me wel iets handig. Voorlopig houd ik alles bij op Goodreads. Mijn favoriete momentjes, vraag je? Dat zijn er toch behoorlijk wat. Die bundel ik zoals elke maand in moOImenten en staan sinds gisteren op de blog.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.