De-voorbije-week...

Een drukke week…

Elke week opnieuw ben ik blij dat het vrijdag is… en dat was gisteren ook zo!

Op maandag en donderdag was er voetbaltraining… dat wil zeggen om 7u vertrekken naar school en rond 20u30 terug thuis. Op die dagen werk ik langer, om dan rechtstreeks naar de training te rijden. Naar huis komen heeft geen zin… door de drukte op de weg zou ik maar een half uurtje thuis zijn, om dan toch weer te moeten vertrekken om ze te gaan halen.

Dinsdag hoopte ik op een rustige avond… tot één van de mini-me’s vroeg om samen een powerpointpresentatie te maken die af moet zijn tegen donderdag. Hij wist dit al van voor het weekend… maar relax, we hebben nog tijd genoeg. Uiteindelijk ging het maken van de presentatie nog vlot zodat ik toch nog iets van een avond had.

En op woensdag werd ik verwacht in Brussel voor een cursus ‘Assertief Communiceren’. Ook zo’n dag… om 6u vertrekken en om 18u terug thuis. De cursus was heel interessant, maar op een gegeven moment was de lesgeefster de les aan het rekken en maar rekken… de les had al om 15u gedaan kunnen zijn, om 10 voor 4 had ze eindelijk de les afgerond. Gelukkig niet te lang moeten wachten op de trein… dan de bus… dat zijn toch echt lange dagen. Mensen die dit elke dag doen… chapeau! Niks voor mij!

De lange dagen, de slapeloze nachten, het vroeg opstaan,… die zorgen er toch voor dat ik mij momenteel niet zo tip top voel. De slapeloze nachten zorgen voor vermoeidheid, de buren zorgen voor stress (last vd maag)… gelukkig hebben we een exacte datum en uur gekregen van de notaris om onze akte te tekenen… 19 maart is onze dag! En daar kijken we samen zo naar uit!

Advertenties

12 gedachten over “Een drukke week…”

  1. Zo pendelen naar Brussel, het is inderdaad zwaar. Ik heb superveel ontzag voor mensen die het alle dagen vol goede moed doen. Die datum kan alvast in het rood worden gezet in de agenda :-). Soigneer je!

  2. In het oog houden, die vermoeidheid. Zoals TP terecht opmerkt: dan ben je bevattelijker voor de griep die inderdaad in ’t land is. Op tijd gas terugnemen, dan komt alles wel goed 😉

  3. Dat pendelen naar Brussel is inderdaad best wel zwaar. Dus ik snap dat je tegen het einde van de week erg moe was. Hopelijk heb je kunnen genieten van een relax weekend?

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.