Persoonlijk

Geen voornemens… maar een wishlist!

Dit jaar ga ik niet meedoen met goede voornemens ,
maar ga ik werken met een wishlist.
Wensen die ik graag zou verwezenlijken,
zonder al te veel ‘moetjes’… maar wel veel ‘magjes’.

– 1 –
Lezen is en blijft mijn favoriete tijdverdrijf… hoeveel boeken ik ga lezen in 2018 laat ik in het midden. Deze keer geen druk om het vooropgestelde aantal boeken te halen, lezen moet fijn blijven. Ik heb even getwijfeld of ik mee ga doen aan een leeschallenge, maar ook dit jaar ga ik dit aan mij voorbij laten gaan. Ik hoop vooral veel boeken te kunnen lezen uit mijn favoriete genre, vooral thrillers dus.

– 2 –
Ik ga een poging doen om het wandelen terug op te pikken, wat eigenlijk niet zo moeilijk is, enkel de ‘goesting om te wandelen’ zoek ik nog, maar ik hoop dat Zoetie mij daarin meetrekt en ervoor zorgt dat we terug op regelmatige basis een toerke gaan wandelen.

– 3 –
Ook staat meer sport op mijn lijstje… na maanden niks doen, wordt het echt tijd om meer te bewegen. Van zodra we verhuisd zijn zou ik graag een loopband aanschaffen zodat er op elk gepast moment kan gewandeld worden en dit op de loopband. Ik zie dat volledig zitten! Ook ga ik start-to-run nog eens proberen eens we verhuisd zijn. Lopen is echt mijn ding niet, maar de wijk waar we naar verhuizen heeft de mogelijkheid om een degelijk rondje te lopen… wie niet waagt…

– 4 –
Qua gezonde voeding is het momenteel een ramp! Vanaf volgende week wil ik terug geen-suikers-op-werkdagen inlassen. Ik heb er wel een beetje schrik van, want dat betekent de eerste dagen koppijn, maar we gaan ervoor. Enkel suikers (frisdrank-koekjes-chocolade-chips…) in het weekend en die natuurlijk ook een beetje beperken.

– 5 –
Veel us-time inlassen! Niet dat we veel overboekte weekends hebben, maar ik streef er toch naar om 1 dag van het weekend tijd te hebben voor elkaar. We doen dit ondertussen al en dat bevalt ons prima, dus daar gaan we gewoon mee verder.

5 mooie puntjes om het jaar te starten, vind je niet?

14 gedachten over “Geen voornemens… maar een wishlist!”

  1. Dat zijn hele mooie puntjes! En vooral ook erg haalbaar lijkt me. Zelf loop ik trouwens het liefst in onze buurt, ik zie dan wat er aan het veranderen is, leer onze buren kennen en kan al eens binnen gluren in andere huizen 😉 Heel veel succes!

  2. Mooie wensen, die zouden toch allemaal uit moeten kunnen komen in 2018 🙂
    Lezen wil ik ook weer meer gaan doen, ik hoop er dit jaar weer wat boeken door heen te lezen 🙂

  3. Pfieuw dat ziet er best uitdagend uit! Ik zou het meeste moeite hebben met geen suikers door de werkweek. Ik ben al blij met twee dagen per week geen suiker *schaamt zich diep*

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.