De-voorbije-week...

Vakantie… #week9

De laatste week vakantie was al bij al een drukke week! Op maandag werden we verwacht op de ‘grote’ school om Milan zijn boeken te gaan afhalen. Er werd aangeraden om een grote zak mee te brengen en het was nodig… zoveel boeken!!

Ook werd er een oefenwedstrijd (voetbal) gespeeld deze week, die ze gewonnen hebben (3-7). We speelden ook veel spelletjes, vooral yachtzee… vinden ze zo leuk om te doen en gingen we eens langs bij de verkopers van ons huis (voor sommige afmetingen). Het is echt tof dat het zo’n lieve mensen zijn.

Maar onze topdag werd toch dinsdag. Op de warmste dag van de week gingen we naar Bellewaerde. Ondanks de mooie zomerdag viel het nog mee qua volk (gelukkig maar!). We hebben alles kunnen doen wat we wilden doen zonder lang aanschuiven.

En toen stond 1 september voor de deur… eerst Noach naar school, voor hem bekend terrein. Daarna Milan naar de grote school, onbekend terrein… het was toch met een klein hartje, zowel bij hem als bij ons. Hij vond de eerste schooldag super, dus dat zit wel goed… oef!

Eens de mini-me’s naar school waren, trokken wij richting de bib en ’t stad, want de school is wel al begonnen, maar wij hebben nog een weekje te goed… een weekje die we gaan doorbrengen in Frankrijk. Hopelijk mooi weer, lekker eten, véél lezen, wandelen… gewoon genieten!

Advertenties

6 gedachten over “Vakantie… #week9”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.