De-voorbije-week...

Vakantie… #week4

Zaterdag was het een lang-leve-de-luiheid-dag. Niks maar dan ook niks hebben we gedaan, wel naar vele films/koers gekeken… een beetje gelezen… rond 18u zaten we nog steeds in onze pyjama.

Onze zondag was veel actiever… we zijn gaan wandelen in Brakel, een wandeling van 12,6 km. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind. Het zag er met momenten dreigend uit, maar we hebben geen spatje regen gehad. Het was een fijne wandeling. Van al die kilometers wandelen kregen we natuurlijk dorst en honger… een lekker stukje appeltaart smaakt altijd! 🙂

Maandag zag ik onze onderbuurtjes terug die terug waren van hun reisje naar Bulgarije en op woensdag kregen we de foto’s te zien met de nodige uitleg. Het zijn toch zo’n fijne mensen… dat kunnen we van onze buurvrouw naast ons niet zeggen!! Die heeft ervoor gezorgd dat we de afgelopen dagen niet veel moesten slapen. Met heel veel lawaai laat naar huis komen, express lawaai maken op de trap door te stampen met de voeten, de deur heel luid dichtslaan.
Een aantal weken geleden hebben we al eens een briefje in de bus gestoken dat er rekening moet gehouden worden met de mede-bewoners en gelieve minder lawaai te maken… maar het is zoals Zoetie zegt: het is een marginaal ding! Elke week die passeert kijken we meer en meer uit naar ons eigen huisje… en hopelijk hebben we dan geen last meer van ambetante buren.

Deze week kregen we eindelijk onze gekke-bekke-foto die we tijdens de Gentse Feesten trokken in het Zuidpark. Ik had niet gedacht dat we die nog gingen krijgen, maar dan toch wel. Een leuk aandenken.

Voor de rest was het maar een saaie week… werken-huishouden-werken-niet-veel-slapen-werken-werken-werken… wel gingen we elke dag met een klein hartje naar de brievenbus, want we verwachten elk moment een brief terug van de kopers hun advocaat. Maar tot nu toe hebben we nog niks ontvangen… nog 4 weken te gaan en dan moet de akte verleden worden bij de notaris. Fingers crossed dat het allemaal doorgaat zoals het zou moeten doorgaan.

Eindelijk werd het vrijdag… doodop (van te weinig slapen) kropen we met z’n allen in de zetel om samen een paar spelletjes Switch te spelen, beetje tv te kijken… en op tijd ons bedje in!

Advertenties

8 gedachten over “Vakantie… #week4”

  1. Saaie week? Vind ik niet.
    ‘Marginale mensen’ in de buurt kun je missen, daar kunnen we van meespreken. Wij hebben naast onze tuin een speelpleintje, en wat daar ’s avonds komt zitten wil je gewoon niet weten… Echt soms kabaal tot een gat in de nacht.

  2. Een hele zaterdag niks doen, foei Flavie ! Maar jullie hebben het weer goed gemaakt met een fikse wandeling. Lawaaierige mensen kunnen echt wel het leven van andere mensen verzuren.
    We duimen alvast mee voor een goede afloop bij de notaris.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.