Blog

VakantieVeilingen.be

Geen idee hoe we deze site ontdekt hebben, maar we zijn verzeild geraakt op Vakantieveilingen.be en het werkt (verslavend πŸ˜‰ )!!

Aangezien we met de mini-me’s niet op reis gaan, willen we toch een aantal leuke dingen met hen doen. Zoals Technopolis, mini-golf, gaan bowlen, naar de film, gaan zwemmen, naar een pretpark, naar een dierenpark… Allemaal plezante uitstapjes die je in eigen land kan doen, maar ook uitstapjes die handenvol geld kosten, zeker voor een gezin.

Hier en daar ben ik al op zoek geweest naar goedkopere tickets en zo kocht ik via Vent-Exclusive 4 tickets voor Technopolis. Via het werk kunnen we goedkopere tickets kopen voor de film. Maar wat nog het meest kost zijn tickets voor pretparken.

Op Vakantieveilingen.be hadden we gezien dat je kan bieden voor 2 tickets Bellewaerde (of een ander pretpark). Eerst hebben we eens bekeken hoe het werkt, ook zijn we gaan kijken hoeveel een ticket kost op de site van Bellewaerde en we merkten dat je op bepaalde momenten echt wel slagen kan doen, het is enkel een kwestie van op de juiste moment (meestal op de laatste seconde) het juiste bod uit te brengen.

Aangezien je op de site van Bellewaerde voor € 27,00/pp tickets kan kopen als je met 6 bent, wisten we dat we zeker onder die prijs moesten blijven. Ook moet je rekening houden dat je per gewonnen bod € 5,00 administratiekosten moet betalen.

En zo zijn we beginnen bieden… de meeste tickets gingen de deur uit rond de € 40,00… wij kunnen toch beter! Zo hebben we tickets gekocht aan € 36,00, € 38,00 en € 39,00. Met de administratiekosten erbij komt het op € 21,33 per ticket… niet slecht hΓ© πŸ™‚ .

Ook gaan we bowlen met 6 personen voor € 8,00 en gaan we met ons tweetjes gaan eten bij een Italiaan in Gent (3-gangen-menu) voor € 24,00.

Voor je begint te bieden, moet je natuurlijk eerst zelf goed bekijken hoeveel de normale prijs bedraagt. En weten waarvoor je aan het bieden bent. Want biedingen om op hotel te gaan en vakantieparken daar heb ik mijn twijfels over. Meestal betaal je enkel de overnachting, zonder ontbijt en zonder toeristenbelasting en wil je boeken in het weekend dan komt er nog een supplement bij.

Zo merkten we ook dat er sommige mensen maar bieden en bieden… om dan op het einde te veel te betalen. Zo was er iemand die € 50,00 bood voor 2 tickets Bellewaerde en ineens bood die € 55,00 (???). Daar komt die € 5,00 administratiekosten bij, wat wil zeggen dat ze de tickets ook online via de site van Bellewaerde had kunnen kopen.

Het is heel leuk om te doen… heel spannend ook… maar ook verslavend!!
Je bent gewaarschuwd! πŸ˜‰

Advertenties

12 gedachten over “VakantieVeilingen.be”

  1. Er zijn wellicht ergere dingen om verslaafd aan te geraken Flavie. Met een beetje gezond verstand kan je wel interessante deals sluiten op deze site, denk ik.

  2. Ik kwam die site ook heel toevallig tegen de afgelopen week.
    Lijkt me echt wel wat, als je uitstapjes wil maken, want die zijn inderdaad soms echt stikkeduur.

  3. Ik ken de site wel van naam maar heb er zelf nog nooit op geboden. Lijkt me wel een interessante te zijn als ik het hier bij jou zo lees.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s