Persoonlijk

De laatste voorbereidingen…

Het is al 3 maanden geleden dat we naar het kasteel van Wippelgem gingen om ons ja-woord te geven en ondertussen zijn we al 3 maanden gelukkig getrouwd.

Het was een leuke dag met veel lieve mensen rondom ons. Omdat we op die specifieke dag wilden trouwden (op een vrijdag) zijn we lekker gaan eten met de getuigen. Voor de anderen (familie-vrienden) stond er nog een trouwfuif gepland. En volgende week zaterdag is het zover: party!!!

Zo’n fuif heeft toch wel wat voorbereiding nodig… de zaal, dj, photoboot, frietkot… het was allemaal op tijd geboekt/gereserveerd.
Heel jammer dat het zo misgelopen is met het frietkot, maar dat is uiteindelijk ook goedgekomen.

Maar een fuif organiseren heeft toch iets meer voorbereiding nodig dan gedacht! Omdat ik zelf vele ideeΓ«n heb, wil ik ook zoveel mogelijk zelf doen.

Zo hangt er een groot prikbord… daar komen 2 grote harten aan, aan elke kant eentje met daartussen allemaal zwart-wit-foto’s van ons, te beginnen met onze eerste foto als koppeltje.

De tafeldekking…. wit tafellaken met een zilvergrijze loper, daarop komen zelfgemaakte kaarshouders (een glazen yoghurtpotje wit gespoten met een hartje erin, gemaakt door een collega – bedankt collega!) met een vaasje met een witte bloem.

Aan de deur komen 2 windlichten met kaars (een groot en een klein) waar we een hartjes-ballon zullen aanhangen. De rest van de ballonnen worden ook opgeblazen en her en der verspreid over de zaal.

Na het eten zetten we een tafel aan de kant en daarop komt een plateau met onze snoepzakjes en bedankingskaartjes… alsook een bokaal met suikerharten snoepjes en lolly’s voor de kinderen.

Vandaag ben ik nog een gastenboek gaan halen en nog allerlei spulletjes… nog enkele kleinigheden en we zijn klaar om te feesten!!

(ik ga wel blij zijn als dat hoekje terug vrij is in onze living… nog even geduld!!)

Advertenties

13 gedachten over “De laatste voorbereidingen…”

  1. Ik was een tijdje niet in blogland en heb jullie bijgevolg nog niet kunnen feliciteren met jullie huwelijk. Daarom wens ik jullie, bij deze, van harte proficiat met jullie huwelijk. En dat jullie nog heel lang en gelukkig mogen samen zijn.
    Ik ben er zeker van dat het zaterdag een formidabel feest is geweest, met of zonder frietkot. Geniet nog maar lekker na.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s