De-voorbije-week..., Persoonlijk

Mini-detox…

 

unplug_page_logo

En dan heb ik het niet over sapjes, kuren of theeën… maar over een digitale detox. Wel een mini-detox… overal sleur je de smartphone mee, dus de verleiding is groot om af en toe eens het één en ander te bekijken (vooral het nieuws). Maar wat ik wil zeggen is dat er deze week geen tijd was om te bloggen, blogjes te lezen, te surfen op het internet… er was wel tijd, maar tijd die ik wou besteden aan andere dingen…. tijd met de mini-me’s, tijd met Zoetie, tijd om te lezen, tijd om gewoon bij elkaar te zijn en te genieten van elkaars gezelschap.

Al die fijne, gelukkige momenten samen.

cymera_20170226_151303

Naast de vele fijne momenten deze week was er ook droevig nieuws… vreugde en verdriet, het ligt zo dicht bij elkaar!

Maandag- op dinsdagnacht overleed tante Audette, niet een echte tante maar wel iemand die bij de familie hoort… een slachtoffer van het K-woord. Haar overlijden heeft een grote impact op onze toekomst… het is allemaal nog niet te vatten, het ging dan ook allemaal zo snel, maar tante Audette, een grote dank u wel voor alles!!

 

1712330112-happy-birthday-wishes-for-a-friend-who-passed-away

Advertenties

19 gedachten over “Mini-detox…”

  1. Zo’n gebeurtenissen laten je wel nadenken over wat echt belangrijk is. Niemand zal op zijn sterfbed spijt hebben dat ie een nieuwsbericht gemist heeft of een maandje geen facebook zag. Maar die dierbaren om je heen, die zal je missen!
    Heel veel kracht gewenst in deze moeilijke tijd. Vreugde en verdriet, het is zo eigen aan het leven…

  2. Mijn deelneming met het overlijden van ‘tante’.
    Bij zo’n momenten sta je nog eens extra stil bij wat echt belangrijk is in het leven. De foto op dit logje illustreert heel veel. Zorg voor elkaar zolang je kan…

  3. In elke traan zit een herinnering…..veel sterkte met dit verlies. Het is zoals gezegd, dan staan we weer even stil bij alles en zien we weer hoe oppervlakkig de smartphone is en de sociale media.

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s