Ons-weekend, Persoonlijk

Onze eerste wandeling in 2017 zit erop…

2415c5995cc3023907354ba4118d3933

 

Zonnig weer op een zaterdag zonder plannen… de ideale moment om een toerke te gaan wandelen, tevens ons eerste wandeltochtje dit jaar.

Vorig jaar konden we niet genoeg krijgen van het wandelen, toen wandelden we 428 km in totaal, maar sinds het een nieuwe jaar is het wandelen precies stilgevallen. De nieuwjaarswensen en de vele verjaardagen zullen er wel voor iets tussen zitten, nog maar te zwijgen van het hele koude weer dat we gehad hebben. Wel gaan we nog steeds te voet naar de bakker en halen we te voet onze pakjes op bij het Postpunt.

Maar zaterdag was het (eindelijk) zo ver… eigenlijk had ik niet veel goesting om te wandelen, het was zo’n liever-lui-dan-moe-dagje, maar toch besloten we om ‘ons klein toerke’ te doen. Het was zalig! Het gevoel van het zonnetje op het gezicht deed zo’n deugd dat we besloten om de iets grotere toer te doen. Ook de moment om samen echt eens te babbelen over van alles en nog wat, serieuze of minder serieuze onderwerpen. Een just-the-two-of-us-momentje.

Op een gegeven moment voelde ik het wel aan de spieren, niet te vergeten: ik ga nog steeds 2x per week naar de fitness. Maar het voelde zo goed!
’s Avonds ben ik als een blok in slaap gevallen, ik was niet meer wakker te krijgen. Het is héél lang geleden dat ik nog eens zo goed geslapen heb.

Wandelen alleen maar voordelen!
Ik kijk nu nog meer uit naar de lente en naar onze volgende wandeltocht.

Advertenties

14 gedachten over “Onze eerste wandeling in 2017 zit erop…”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.