De-voorbije-week..., Ons-weekend

Wat bracht de voorbije week…

hip_hip_hooray

Ons feestweekend was een succes… blije gezichten, vele leuke kaartjes met véél centjes, heel veel lekkers… één en al gezelligheid!
Wel ben ik blij dat we dit maar 1x per jaar moeten doen (gelukkig verjaren we allemaal in dezelfde maand), het is allemaal leuk en gezellig, maar toch veel werk. Ook ben je constant bezig met op en af naar de keuken…
koffie halen, de niet-koffie-drinkers voorzien van iets anders. Na ons ‘dessertbuffetje’ hadden we broodjes met charcuterie voorzien… weer over en weer naar de keuken, opnieuw koffie zetten… ik was blij dat we ’s avonds op ons gemakje in het zeteltje konden zitten.

De voorbije werkweek stond vooral in het teken van het examen op donderdag (op de mini-me’s hun verjaardag). Op de trein met een klein hartje richting Brussel… jammer dat ik de mini-me’s niet zie en hopelijk valt het examen mee. Toen ik twee gesproken berichtjes van de mini-me’s en Zoetie kreeg: veel succes mama en we love you… kreeg ik toch even de tranen in de ogen.
De eerste twee delen vielen goed mee en daar heb ik een goed gevoel bij, maar het derde deel dat kon volgens mij beter. Naar mijn gevoel een raar iets, het gaat over hoe je informatie verwerkt op het moment dat je een mail ontvangt. Een mail of een telefoongesprek inplannen in een agenda lijkt mij niet echt iets dat gedaan wordt. Is er een probleem? Los het gewoon op. Het is nog even wachten op het resultaat… wordt vervolgd!

Na een halve dag examen, had ik nog een halve dag om even langs de bib te gaan om een nieuwe lidkaart (ik kreeg ook een linnen zak en 2 potloden), laatste soldekes te doen en te genieten op een bankje in het Zuidpark van een warm zonnetje. Daarna gingen we (Zoetie en ik) de jarige mini-me’s halen van school… 2 blije gezichtjes… maakt mij zo gelukkig! Noach heeft van een meisje een zelfgemaakte snoeptaart gekregen… volgens Milan heeft dat meisje een oogje op Noach 🙂 .

Eindelijk vrijdag… na enkele nachten slecht slapen (piekeren over het examen) vertrok ik vrijdag om 14u naar huis… helemaal klaar voor het weekend!

En vandaag is het MIJN-dagje! 

original

Advertenties

17 gedachten over “Wat bracht de voorbije week…”

  1. Happy birthday bloem, wat een verjaardagsmaand, bij ons is dat april/mei……alle verjaardagen ineens behalve ik.;-). En nu aftellen naar 17/03, spannend!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.