Ons-weekend

Feestweekend…

data.jpg

De afgelopen week was het rustig op het werk, naar mijn gevoel soms wat te rustig. Een klein beetje gezonde druk heb ik wel graag.
Ook kreeg ik mijn evaluatiegesprek wat heel erg goed was. Het is echt fijn om (eindelijk) eens te horen dat de bazin echt tevreden is van mijn werk en inzet. 

Na een rustige week, staat er een druk weekendje voor de deur… ons jaarlijks verjaardagsfeestje. Gelukkig verjaren we hier met z’n allen in dezelfde maand en hoeven we maar één feestje te geven.

Het is niet te geloven dat mijn mini-me’s (op 02/02) 12 jaar worden. Ik kan soms naar hen kijken met de gedachte: dat worden echt grote gasten! Ook kan ik het van mezelf niet geloven… op mijn dagje wordt ik al 35 (!?). Als mensen mij vragen hoe oud ik ben, moet ik altijd tellen… naar mijn gevoel is de teller bij 30 blijven staan. Wat gaat dat zijn als ik 40 word? Deze week kreeg ik wel een groot compliment van een collega die zei: ben jij al 30? Ooit was ik het… ja 🙂 .

Vandaag een verjaardagsfeestje, morgen rond 11u een voetbalwedstrijd en ’s middags komen de buurtjes langs voor een stukje taart en om naar het veldrijden te kijken. Een weekend dat alweer veel te vlug voorbij zal zijn. Maar wel eentje om ten volle van te genieten!!

Fijn weekend!

Advertenties

15 gedachten over “Feestweekend…”

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.