De-voorbije-week...

De-voorbije-week-hoogtepuntjes…

  • Gelezen… eindelijk heb ik mijn boek uit!! Een boek met 631 blz die uitgelezen wordt met een 50 tal pagina’s per dag, dat blijft duren!! Woensdag was het een mooie zonnige dag, de ideale moment om een boek uit te lezen… en het is mij gelukt! Nochtans heb ik het boek graag gelezen… te veel andere afleidingen in de buurt (gsm/pc/tv).
  • Ingeschreven… om mee te doen aan een ‘verplicht’ examen op het werk op 28/10/2016, ik ben al een beetje zenuwachtig. Ook heb ik mij ingeschreven op de site van The Insiders om een sporthorloge te testen… fingers crossed dat ik erbij ben!!! Nu ik terug goed bezig ben (het is lichamelijk al te zien… jeuj!!!) verdien ik het wel om te mogen testen ;-).
  • Verstuurd… deze week waren er 2 jarigen en het staat allemaal mooi genoteerd op mijn kalender maar toch lukt het mij niet om op tijd een kaartje en cadeautje op te sturen. Het kaartje zal men ondertussen al ontvangen hebben en maandag zou het pakje moeten toekomen… benieuwd of de jarige er blij mee zal zijn :-).
  • Vrije-gewerkte-middagen… op woensdagmiddag geen school en energie te veel… dus de kelder eens onderhanden genomen. Afgewassen wat afgewassen kon worden, opgeruimd en alles netjes gezet. Zoetie had er echt een boeltje van gemaakt… en nu netjes houden hé! Vrijdag pedagogische studiedag… daar gaat alweer een halve dag verlof! Gelukkig kunnen de mini-me’s al een halve dag alleen thuis zijn. Eerst om boodschapjes en dan tijd voor de huishoudelijke klusjes: strijken, stof afdoen, stofzuigen, poetsen… en dat zorgt dan voor een echt vrij weekend, zonder al te veel klusjes, wat ook wel leuk is :-).

Fijn weekend!

Advertenties

15 gedachten over “De-voorbije-week-hoogtepuntjes…”

  1. Jaren heb ik kaartjes verstuurd. Ik had een speciale kalender met alle data op en op het eind van elke maand ging ik dan alle kaartjes van de volgende maand schrijven. Goh.. waar is de tijd gebleven :-/

  2. Ik stuur en krijg ook zo graag (verjaardags)kaartjes maar meestal zie ik pas op de dag zelf in mijn kalender dat iemand verjaart en ja.. dan is het te laat natuurlijk. Zou daar dringend eens een beter systeem voor moeten vinden!

Laat hier een berichtje achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.